Muhteşem Yüzyıl Kösem Beren Saat Tanıtımı

tuba ne alaka onunla karşılaştırma yaptığımı sanmıyorum beren neresini kısıp oyunculuk yapıyor
)

Yok fragmanı yanlış anlamanın sebebi olarak gösterdik. Keşke objectif bakabilme yeteneğine engel olacak durumların olmasaydı diyorum.
İşte Beren rolü neyse onu yapmayı beceriyor. Kasıla kasıla oyuncu olmaya çalışmak yerine doğal oynayıp takdir topluyor. Kısmıyır yani.

objektif olun ben tubayıda eleştirebilirim yani ama gördüğüm fragmandaki berenin konuşması çok basit geldi düz yazı okuyor gibi

Ya Tuba tamam güzel de hangi dizisinde iyi rol yaptı allah aşkına. Beren her dizisi için mesela bir şeyler kattı dövüş dersleri aldı. Köylü oldu Zengin oldu Sultan oldu.
Tuba da tüm dizilerinde zengin oldu.

Ya Tuba tamam güzel de hangi dizisinde iyi rol yaptı allah aşkına. Beren her dizisi için mesela bir şeyler kattı dövüş dersleri aldı. Köylü oldu Zengin oldu Sultan oldu.
qapaq
ay neyse güneşin kızlarına bekleriz seni

Heeee beren yalılarda merdiven inip çıkarken tuba çamurda dizi çekiyordu Tam tersi iyi gözlemle yalılardan inmeyen kim

Heeee beren yalılarda merdiven inip çıkarken tuba çamurda dizi çekiyordu Tam tersi iyi gözlemle yalılardan inmeyen kim
çamurda dizi çekti ortalama reyting 8.5
aldığı ödül sıfır
beren yalıda dizi çekti ortalama reyting 12.5 aldığı ödül 20+

çamurda dizi çekti ortalama reyting 8.5
aldığı ödül sıfır
beren yalıda dizi çekti ortalama reyting 12.5 aldığı ödül 20+
Asînin ortalama reytingi 10 du sıkıştığında ödüllere sarıysn ama yemezler bu konuda ödülllere verdiğimiz değerler çok farklı yorum yapmayacağımı söylemiştim

Asînin ortalama reytingi 10 du sıkıştığında ödüllere sarıysn ama yemezler bu konuda ödülllere verdiğimiz değerler çok farklı yorum yapmayacağımı söylemiştim
asinin ortalaması 8.5 yakamoz asi hesaplamıştı
ayrıca ödüllere değer vermeye gerek yok asi pembe dizi oalrak adlandırıldı cannesta ormal bir dizi değil yani

asinin ortalaması 8.5 yakamoz asi hesaplamıştı
ayrıca ödüllere değer vermeye gerek yok asi pembe dizi oalrak adlandırıldı cannesta ormal bir dizi değil yani
Reytingler baş çıkamadın diziye sardın beğenmediğin dizi dünyada en çok izlenen 2.dizi oldu bunları bilmen gerekiyor diyelimki pembe dizi küçümsenecek nesi var

Reytingler baş çıkamadın diziye sardın beğenmediğin dizi dünyada en çok izlenen 2.dizi oldu bunları bilmen gerekiyor diyelimki pembe dizi küçümsenecek nesi var
Dizi degil pembe dizi odulu aldi once bil sonra konus odulu alirkrn 20 milypn izleyicisi vardi o rakami gecen en az 30 turk dizisi var
pembe dizinin tanimina bak anlarsin

Dizi degil pembe dizi odulu aldi once bil sonra konus odulu alirkrn 20 milypn izleyicisi vardi o rakami gecen en az 30 turk dizisi var
pembe dizinin tanimina bak anlarsin
30 Türk dizisinin başarısı nerede Asi ödül aldı hadi bakym tasdikle sonra konuş bence