Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Geçen Bölüm Daha Güzeldi!

Oy: 0 0.0%
  • Beren'e Olan Elemimden Dolayı Beğenmedim.

• Dizi batmış diyorum çünkü ben Koca Kulaklı Eşeğim.:A

• Kullanılan toplam oy
    7
Nasıl anlatsam ki hislerimi heyecan, mutluluk, coşku, sevinç hepsi bir arada şu an Beren'ime kavuşmayı iple çekiyorum. :bhr: :Z Çok özledim onu ekradan görmeyi. :(

Ankete de oyumu kullandım bu arada. :Z

İlk görüldüğü an nefesler tutulacak.:Z

Beklediğim gibi vermişsin oyunu.:A Bu aksam yerli dizi adaylarında da oy verelim.:Z

İlk görüldüğü an nefesler tutulacak.:Z

Beklediğim gibi vermişsin oyunu.:A Bu aksam yerli dizi adaylarında da oy verelim.:Z
Nefeslerimizi tuttuk bölümü bekliyoruz artık kabaca son 20 dakika diyelim. :Z

Başka türlüsü mümkün mü :A Benim listem hazır aslında Kösem dışında, gerekli eklemeleri de bölüm bittikten sonra yapacağım. :bhr:

ay hemen izlemeden bilmiş :F
Bilirim ben. :A Beren görünür görünmez dizi uçuşa geçecek. :Z Yorum şov yapacam bugün. :F

Yo izlemiycem maalesef. :(
Yarın netten Beren nasil olmuş diye azcık bakarim anca. :D

Yine nasıl zevksizler kralı olduğunu hatırlattın.ss

Nefeslerimizi tuttuk bölümü bekliyoruz artık kabaca son 20 dakika diyelim. :Z

Başka türlüsü mümkün mü :A Benim listem hazır aslında Kösem dışında, gerekli eklemeleri de bölüm bittikten sonra yapacağım. :bhr:

Bilirim ben. :A Beren görünür görünmez dizi uçuşa geçecek. :Z Yorum şov yapacam bugün. :F

Bende oy kullanmayacaktim ama bu hafta ki sürpriz fena oldu.:A Mecbur oy atacağız.:Z @ozgur2113 sende Beren'i aday göstereceksin dimi.:Z

@sokak sanati bu arada ankete nasıl seçenekler koymuşsun öyle insanlara beğenmeme şansı tanımamışsın nerdeyse. :F Ama güzel olmuş. :A