- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
beroşun oyunculuk seviyesini bildiğimiz için handan-derviş vuslatını daha merakla bekliyoruz
Dizi uçacak senin seviyesizligindendir o merak.
beroşun oyunculuk seviyesini bildiğimiz için handan-derviş vuslatını daha merakla bekliyoruz
neyse sen bestemizi dinle de çatla biraz @Çiğdem- sen de dinle kız donu zilliDizi uçacak senin seviyesizligindendir o merak.
Nasıl anlatsam ki hislerimi heyecan, mutluluk, coşku, sevinç hepsi bir arada şu an Beren'ime kavuşmayı iple çekiyorum. Çok özledim onu ekradan görmeyi.
ay hemen izlemeden bilmişNasıl anlatsam ki hislerimi heyecan, mutluluk, coşku, sevinç hepsi bir arada şu an Beren'ime kavuşmayı iple çekiyorum. Çok özledim onu ekradan görmeyi.
Ankete de oyumu kullandım bu arada.
Nasıl anlatsam ki hislerimi heyecan, mutluluk, coşku, sevinç hepsi bir arada şu an Beren'ime kavuşmayı iple çekiyorum. Çok özledim onu ekradan görmeyi.
Ankete de oyumu kullandım bu arada.
Yo izlemiycem maalesef.Ben yeni bir dizinin doğduğunu düşünüyorum. Kısa ve öz olacak artık dizi zannimca. Poyraz kaç dakika bu arada.
@Ahmad sen bu aksam izlicem dimi.
Nefeslerimizi tuttuk bölümü bekliyoruz artık kabaca son 20 dakika diyelim.İlk görüldüğü an nefesler tutulacak.
Beklediğim gibi vermişsin oyunu. Bu aksam yerli dizi adaylarında da oy verelim.
Bilirim ben. Beren görünür görünmez dizi uçuşa geçecek. Yorum şov yapacam bugün.ay hemen izlemeden bilmiş
Yo izlemiycem maalesef.
Yarın netten Beren nasil olmuş diye azcık bakarim anca.
Nefeslerimizi tuttuk bölümü bekliyoruz artık kabaca son 20 dakika diyelim.
Başka türlüsü mümkün mü Benim listem hazır aslında Kösem dışında, gerekli eklemeleri de bölüm bittikten sonra yapacağım.
Bilirim ben. Beren görünür görünmez dizi uçuşa geçecek. Yorum şov yapacam bugün.
İzlemeden 1. seçeneğe oy atdım, bana zevksiz diyene bak.s.sYine nasıl zevksizler kralı olduğunu hatırlattın.ss
Bende oy kullanmayacaktim ama bu hafta ki sürpriz fena oldu. Mecbur oy atacağız. @ozgur2113 sende Beren'i aday göstereceksin dimi.
İzlemeden 1. seçeneğe oy atdım, bana zevksiz diyene bak.s.s
seni kim aldı konuya pis .sssİzlemeden 1. seçeneğe oy atdım, bana zevksiz diyene bak.s.s
@sokak sanati bu arada ankete nasıl seçenekler koymuşsun öyle insanlara beğenmeme şansı tanımamışsın nerdeyse. Ama güzel olmuş.
O günler eskide kaldı bugün itibariyle. Sultan Beren hazretlerinin yanında şansı yok.halimem çıktı dizinin en iyi oynayan sultanı
halimem çıktı dizinin en iyi oynayan sultanı
Kadin oyuncularin en iyisi, en iyi bölüm başı ücret alanı var dediler, geldik.seni kim aldı konuya pis .sss
O günler eskide kaldı bugün itibariyle. Sultan Beren hazretlerinin yanında şansı yok.
o çiroz anca @Çiğdem- sultanı oynarÖyleydi.
ay yalanlara bak .ss neyse dervişle handan ölmeden vuslat yapsalar iyi olurKadin oyuncularin en iyisi, en iyi bölüm başı ücret alanı var dediler, geldik.