Korkma bir şey demezler ağalar.
Korkma bir şey demezler ağalar.
tamam netten takip et fazla ısrar etmeyelimmaalesef olmaz ya ben vadiden geçemem ki😳
şimdi jenerikte anastasia üstte yazıyordu ama hülyanın adı daha büyüktü beren gelince nolacak kesin kavga çıkar@destere @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @Bully
@ozgur2113 twitterına bak.ss
şimdi @Çiğdem- in işi belli olmaz ekinle berkin ne ka meme göstereceğine bağlı çikinellanın kararıtamam netten takip et fazla ısrar etmeyelim
zaten bu kızların hepsi böyle aslında polat sevgisi falan değil sizinkiişin aslı dünyalar güzeli bir kız görünce kıskanıyorsunuzşimdi @Çiğdem- de polattta polat der çünkü beroşumun güzelliği gözlerinizi alıyor)
bence değiştirmezler nasıl olsa bir kaç hafta sonra safiye ölür)
tamam netten takip et fazla ısrar etmeyelim
zaten bu kızların hepsi böyle aslında polat sevgisi falan değil sizinkiişin aslı dünyalar güzeli bir kız görünce kıskanıyorsunuzşimdi @Çiğdem- de polattta polat der çünkü beroşumun güzelliği gözlerinizi alıyor)
safiye ölmicek bence tarihe göre iki ölüm tarihi 1605 de yazıyor 1619 da dizi şu an 1604 tetamam netten takip et fazla ısrar etmeyelim
benmi kıskanacağım kıskanmam yahu
safiye ölmicek bence tarihe göre iki ölüm tarihi 1605 de yazıyor 1619 da dizi şu an 1604 temy de de safirik hatçe öyleydi 1538 de yazıyordu 1582 deyılmaz şahin kendi kafasına göre 1543 te öldürdü
senin kalbin olmasın o1605 yanlış doğrusu 1619 olacakama işte hülya pek bir sönük kalmaya devam ederse 1605 te olur hem senaristler için kolaylıkta olur
geçen gün burda yorum yapıyordun beren kaç yaşında katılacak diziye diye ? ben dedim sana beren her an katılabilir yaş falan kısımları önemli değil seyircinin kalbinde beren hep 18 yaşında
vadi zaten 2.lige düştü forumda diriliş-kösem var şu an 1.lik için yarışan forumdaGecenin 12'sinden sonra Beren Saat'li tanıtımın Dirilişin tüm yorum konusundan çok hit almasına ne diyosun.Sabaha Vadiyide geçer ilk golü atar.
ya dur hele ? ben yeni farkettimsen benim ayın favorisi ödülümü ne zaman kaptın ben hala kendimi ayın favorisi zannediyorum)
Gecenin 12'sinden sonra Beren Saat'li tanıtımın Dirilişin tüm yorum konusundan çok hit almasına ne diyosun.Sabaha Vadiyide geçer ilk golü atar.
vadi zaten 2.lige düştü forumda diriliş-kösem var şu an 1.lik için yarışan forumda
milyonlarca insanı temsil ediyorumsenin kalbin olmasın o
vallamı kaptım işte yaa
geçemez vadiyi
nereden bakılıyor onaGenel hit listesine bak. Vadi 1000 Diriliş 900 Kösem 1500Harun safozu etiket yapsaydı 3 bin olurdu.
Beren Saat ise 2 saatte 600Meryem günlerdir 100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?