nesine mecburlar melun koskoca beroş sıradan bir isim gibi giriyor
samanyolu dizileri gibi
7.Bölümün Fragmanı Yayınlandı!
Yapımcılığını Tims’ın, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un üstlendiği, başrollerinde Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Berk Cankat gibi oyuncuların yer aldığı Muhteşem Yüzyıl: Kösem yeni bölümü ile Perşembe akşamı 20.00'da Star TV'de!
Fragman 1
Fragman 2
baktım baktımla totoş @destere sağda solda sürtüneceğine konuya gel bak beroş neler yapıyor
İnşallah reytingler artacak. Fragmana bakılırsa diziye hareket gelmiş.bülbül kösemi görünce şair kesilmiş ikinci fragmanda kösem dünyayı sarsıyor harika görüntüler
bülbülün içine sen kaçmışsın karşılıklı birbirinize kaçışıyonuz demek @Çiğdem- i boynuzluyon))bülbül kösemi görünce şair kesilmiş ikinci fragmanda kösem dünyayı sarsıyor harika görüntüler
baktım baktım
yeniçerilerin bamyası düşmüş beroşu görünce
Aynen şu giriş kısmı özellikleEndamı yeter. Tam Kösem olmuş ilk sahnelerden.
Duruşu bakışları.
bu arada anastasia cüzzamlı ahmetle yatma gafletinde bulundu, neyseki beroşum hastalıklı adamla halvete girmekten kurtuldu )Reytingler demekki ürküttü. Ellerinde ki son kötü çok geçmeden kullanmak istediler ki süper bir geçiş olacak.
Anastasia gördü tüm zorluğu ve o masum kızdan aşkı için çıktı.
Ekin Koç ile uyum süper.
Aynen şu giriş kısmı özellikle
Şunları da bırakayım gece gece gözümüz gönlümüz açılsın.
Ekin için köse diyorlardı ama sakallar gerçek duruyor.
Aynen şu giriş kısmı özellikle
Aynen gözlerinden o ürkekliği görüyoruz.Ürkerekte olsa yapmak zorunda olduğu bir olay gibi durmuş yani tam olması gerektiği gibi.
acaba anastasianın beroşla değişimi hangi olaydan sonra olacak önümüzdeki bölüm tümden beroş değildir sanırım bu haftaki bölüm oyuncularına bakmak lazım acaba anastasia hiçmi yok ?Ohaa tutmayın beni bayılacam. Beren'ime kavuşuyoruz haftaya. Hem de bölümün sonunda değil tamamında izleyecez şu Perşembe gelsin artık.
Muhteşem olmuş fragmanlar asaletiyle döktürmüş sultanım. Yalnız bunlar beni kesmez birkaç tane daha görmek isterim.
Anastasia'nın bölüm sonunda Beren bakışı atmasının sebebini öğrenmiş olduk böylelikle bence saçma olmadı aksine süper oldu kendisine emeklerinden ötürü teşekkürler ama yerini gerçek sultana bırakmasının vakti gelmişti. 😎
Ya hakikaten bu napıyor geceden beri. @destere
Aynen gözlerinden o ürkekliği görüyoruz.
Valla herkesi yanılttılar müthiş bir uyum görüyorum ben.
Anastasia'yı ben de sevdim ama 5 bölüm boyunca senin de dediğin gibi sümüklü, sürekli kaçacam gidecem diyen pasif bir karakter çizdi senaristler. En büyük hata da bu.aha kösem dediğimiz şey böyle bişeydi işte 40 yıl padişahları parmağında oynatan kadın böyle bir havayla gelir, yürüyünce topkapı sarayı top olmaktan utanır )
anastasia güzeldi hoştu ama çok sümüklüydü salya sümük ortalığı vıcık vıcık edip gitti tiz vakitte ayışığımıza kavuştuğumuz için mutluyuz )
Ekin-Beren sevilmiş.Masumiyet ilk resimde süper.
Tilki rolünde sakalları vardı.
acaba anastasianın beroşla değişimi hangi olaydan sonra olacak önümüzdeki bölüm tümden beroş değildir sanırım bu haftaki bölüm oyuncularına bakmak lazım acaba anastasia hiçmi yok ?
derin mevzulara dalmıştık tolstoyevski ile birlikte