yanlışlıkla mı yüklediler acaba
bu videoyu izlemek istiyorsanız oturarak açın diye uyarı koymuşlar ne demekse artık )
artık senide kösem sayfasına bekliyoruz perşembe günleriizledim fragmanı ama 2.fragman açılmadı gizli diyodu beren iyi olmuş ya
yanlışlıkla mı yüklediler acaba
artık senide kösem sayfasına bekliyoruz perşembe günleriizledim fragmanı ama 2.fragman açılmadı gizli diyodu beren iyi olmuş ya
bu videoyu izlemek istiyorsanız oturarak açın diye uyarı koymuşlar ne demekse artık )
artık senide kösem sayfasına bekliyoruz perşembe günleri
Dizinin ilk bölümünde de herkes coşmuş o kadar mesaj atmış kimse görmemişti)) kesin reyting rekoru kıracak mükemmel olmuş nidaları yükseliyordu))
beren ekin aşkı olmaz kimse bu aşka pirim vermez bu durumda senaristin yapması gereken ekini tamamen silmesi dizide berene bütün gücü vermesi lazım.. Ama senaristin vizyonu dar meral okayi taklit etmekten öteye gidemiyor
2.fragmanı koydum bu arada.valla ben perşembe vadiye bakıuyorum ama netten bakacam yorum yazarım
Bir daha dene bakayım. Reklam koyuyorlar bazen.açılmadı canım ya
Ben uyarayim sonra hayal kırıklığı oluyor sizleri toplamak zor oluyor))Yapma beyazsoy uyum var. Fragmanı izlemedin sanırım. Ekin baya değişmiş. Resmen evrim geçirmiş.
Dizi bambaşka noktaya gidiyor artık. Ekin ve Beren'de olur.
Bir daha dene bakayım. Reklam koyuyorlar bazen.
http://www.startv.com.tr/dizi/muhtesem-yuzyil-kosem
bir kaç hafta bize takıl vadi orda duruyor polata bişey olmaz korkma en fazla kafasından göğsünden on onbeş kurşun yer bir hafta sonra israile baskına gider onu ezberledik artıkvalla ben perşembe vadiye bakıuyorum ama netten bakacam yorum yazarım
Ben uyarayim sonra hayal kırıklığı oluyor sizleri toplamak zor oluyor))
bir kaç hafta bize takıl vadi orda duruyor polata bişey olmaz korkma en fazla kafasından göğsünden on onbeş kurşun yer bir hafta sonra israile baskına gider onu ezberledik artık
ama kösemde neler olacak neler muhteşem konular bekliyor bizi bence sen vazgeç vadiden
Ben uyarayim sonra hayal kırıklığı oluyor sizleri toplamak zor oluyor))
Aha aha aha... Berene sevgimi herkes bilir bu forumda))Sende bu tarafa doğru yanaşmaya başla bence. Beren geri döndü.
tamam vadiyi netten takip et kösemi ise canlı izleriz aynı gün ve aynı saatinde )13 yılımı verdim vazgeçemem ya olurmu ben netten takip edeceğim
tamam vadiyi netten takip et kösemi ise canlı izleriz aynı gün ve aynı saatinde )
Korkma bir şey demezler ağalar.maalesef olmaz ya ben vadiden geçemem ki😳
Ben hiç bir dizinin kötü olmasının istememen dizi olarak muhtesemi ovdugum çok senin çizdiğin gibi art niyetli olsa Hurremi ve muhtesemi ovmezdim.. Ben gördüğümü söyledim anne oğul çok yakişmiş)))beyazsoy harbiden fragmanı gördüğün an içinde bir ürparti bir korku bir panik oluştumu ama harbi söyle bizbizeyiz yani fırtına geliyor pencereleri kaaptayım diye bir histemi uyanmadı sende )