Sinan Paşa şimdilik yırttıAma onun da kaderinde feci bir son görünüyor bu dizide de
Ferah çıkıcak diye haber açılmıstı ben bu bölüm gördüğümü sanmıyorum geberdimi acabaDeli ibrahim![]()
Sinan Paşa şimdilik yırttıAma onun da kaderinde feci bir son görünüyor bu dizide de
Ferah çıkıcak diye haber açılmıstı ben bu bölüm gördüğümü sanmıyorum geberdimi acabaDeli ibrahim![]()
Delibal'da psikopatı gayet güzel oynamıştıİbo 23-24 yaşinda olacak bu oyuncu kalabilir
Senin cagatay icin firsat deli rolunu oynayabilirse oyunculugunu ispatlar yoksa @Çiğdem- le @Forumdash in CW sinin parlaklari gibi kalir![]()
Su anki oyuncu gayet iyi bence ama @Çiğdem- meme görmek istiyorOynayacak kişi önemli.![]()
ÇOkbeklersinFerah çıkıcak diye haber açılmıstı ben bu bölüm gördüğümü sanmıyorum geberdimi acaba
![]()
![]()
![]()
Ben gördüm bu bölüm Murat ve evlatlarıyla birlikteFerah çıkıcak diye haber açılmıstı ben bu bölüm gördüğümü sanmıyorum geberdimi acaba
![]()
![]()
![]()
Gerçek bizden isimler düşünüyorum da Pamir Pekin'i mi yapsak Deli İbrahim olarak.Su anki oyuncu gayet iyi bence ama @Çiğdem- meme görmek istiyor![]()
Ayol ergenik filmde oynamak baska 300-350 kişinin izleyrcegi dizide başrol baskaDelibal'da psikopatı gayet güzel oynamıştıAma adamın yüzü temiz, Kenan İmirzalıoğlu gibi hep benzer rollerde de gidebilir
![]()
O my de oynadi.ssGerçek bizden isimler düşünüyorum da Pamir Pekin'i mi yapsak Deli İbrahim olarak.
Eda Ece de kadrolu oyuncumuz aslında onu sultan yapabiliriz.![]()
Gerçek bizden isimler düşünüyorum da Pamir Pekin'i mi yapsak Deli İbrahim olarak.
Eda Ece de kadrolu oyuncumuz aslında onu sultan yapabiliriz.![]()
aa doğruya bully diyince hatırladım o sahneyi görmüştükBen gördüm bu bölüm Murat ve evlatlarıyla birlikte
Yalandır o haber hiç heveslenme bence![]()
Kiskanclikta son nokta😱aa doğruya bully diyince hatırladım o sahneyi görmüştük![]()
![]()
@mrt-06 oyuncu jastı olmaz inş erkek suratlı eda eceyi diyor anca deli ibo olur ondan kavuğu tak suratı zaten erkek gibi güzel padişah olur![]()
![]()
![]()
muratım ne güzel haddini bildiriyor kösemeKiskanclikta son nokta😱
muradın yeni gözdesi emir güne denen oğlan galibamuratım ne güzel haddini bildiriyor köseme![]()
aa doğruya bully diyince hatırladım o sahneyi görmüştük![]()
![]()
@mrt-06 oyuncu jastı olmaz inş erkek suratlı eda eceyi diyor anca deli ibo olur ondan kavuğu tak suratı zaten erkek gibi güzel padişah olur![]()
![]()
![]()
Bu suratı bir erkek suratıyla nasıl benzerlik kuruyorsun şaşırdım ablacım.Kiskanclikta son nokta😱
alttaki sucuk burunlu kim abdullah papur falanmıBu suratı bir erkek suratıyla nasıl benzerlik kuruyorsun şaşırdım ablacım.
Mesela bak bu Eda Ece;
![]()
Bu da @destere;
![]()
Sucuk burun ne demek ya.alttaki sucuk burunlu kim abdullah papur falanmı![]()
la abdullah papur işte malatyalı değerli bir sanatçımızı benden dahamı iyi bileceksin görümcekSucuk burun ne demek ya.Hayır sensin ne Papur'u.
![]()
Heee evet araştırdım Google'den haklısın.la abdullah papur işte malatyalı değerli bir sanatçımızı benden dahamı iyi bileceksin görümcek![]()
Hhahah kösemin adamı sanıyor oyüzden ayollher türlü kararı danıştığı müftü efendiyi de kovdu senin murad oğlan kafayı yedi iyice 😱 @Çiğdem-
oğlanı bir muayene ettirmeli @destere bir mıncıklasın orasını burasınıHhahah kösemin adamı sanıyor oyüzden ayoll![]()
oğlanı bir muayene ettirmeli @destere bir mıncıklasın orasını burasını![]()