muratın adamalrı için dedim ayoll yoksa 1.muratSilahtar melek teyzeme uygun sen muradina bak![]()
muratın adamalrı için dedim ayoll yoksa 1.muratSilahtar melek teyzeme uygun sen muradina bak![]()
Sirasini söyle
ben bu gıcık oğlan için yeni sezon izlememSirasini söyle
İbrahim haddini bildirdi senin oğlana![]()
Turhan sultan gelince @destere izlicek sana gerek yokben bu gıcık oğlan için yeni sezon izlemem![]()
Kiz izliyon mu reklam bittiben bu gıcık oğlan için yeni sezon izlemem![]()
Bu ay oy kullanacaksin diziye demek3.sezonu anca rüyanda görürsün
Açtık biz de bakalım diziyi![]()
izliyorum tabikide bu xemrexxx in ibosu çok haddini aşıyor muratıma3.sezonu anca rüyanda görürsün
Açtık biz de bakalım diziyi![]()
Hoşt kopek çikinellaizliyorum tabikide bu xemrexxx in ibosu çok haddini aşıyor muratıma![]()
Deli İbo tahta çıkacak Murat ona kıyamadan, Kösem son anda kurtarıyormuş çocuğuizliyorum tabikide bu xemrexxx in ibosu çok haddini aşıyor muratıma![]()
@Doğu konuya bakip kacti o da izliyor kesin zatendizi zevki @Çiğdem- le ayniDeli İbo tahta çıkacak Murat ona kıyamadan, Kösem son anda kurtarıyormuş çocuğu![]()
Deli İbo tahta çıkacak Murat ona kıyamadan, Kösem son anda kurtarıyormuş çocuğu![]()
İbo ile yeni sezon olmaz ayoll kaç yıl zaman atlaması olucak oyuncuda değişmezse eğer muratımı çok ararızHoşt kopek çikinella![]()
Oy kullanacak kadar hakim gibiyizBu ay oy kullanacaksin diziye demek
Bugun showa transfer olabilir haberi çikti şova gecerse başrol kesin senn çağatay olur![]()
İbo 23-24 yaşinda olacak bu oyuncu kalabilirİbo ile yeni sezon olmaz ayoll kaç yıl zaman atlaması olucak oyuncuda değişmezse eğer muratımı çok ararız![]()
![]()
![]()
ayy gerçi istediği kadar düşsede fark etmez ayoll 0 reyting düşşe ne olur![]()
![]()
![]()
Senin cagatay icin firsat deli rolunu oynayabilirse oyunculugunu ispatlar yoksa @Çiğdem- le @Forumdash in CW sinin parlaklari gibi kalirOy kullanacak kadar hakim gibiyiz
Çağatay gibi reytingli bir isim napsın bitik Muhteşem Yüzyıl'ı be![]()
Laf çıkarmayın.Bu ay oy kullanacaksin diziye demek
Bugun showa transfer olabilir haberi çikti şova gecerse başrol kesin senn çağatay olur![]()
Deli ibrahimLaf çıkarmayın.
Aslında kendi kanalına dönmesiyle dizi yeniden küllerinden doğabilir.Gelecek sezonun konsepti ne?
Deli iboymuşLaf çıkarmayın.
Aslında kendi kanalına dönmesiyle dizi yeniden küllerinden doğabilir.Gelecek sezonun konsepti ne?
Deli ibrahim![]()
Oynayacak kişi önemli.Deli iboymuş![]()
![]()
![]()