Muhteşem Yüzyıl Kösem 47.Bölüm Yorumları

inş azize öğrenmiştir ters köşe yoktur reytinglere faydası olur azizesinde cevdete yardım etmesi :A
güzelim kızı infaz ettiler.ss inşallah @destere nle birlikte kötü yola düşersiniz kem gözlü çikinella.ss
gunes-sayin-kimdir-biyografi-ve-resimleri-579x429.jpg

Beren'i gösterme yatmadan, kabusama girecek. .ss

Benim bir arkadaş hastası oldu o dizinin bana da önerdi. :)
ben üçüncü sezonunu yarıda bıraktım devamda edeceğim muhteşem bir dizidir tüm karakterler efsane :) yalnız böyle tenha bir odan varsa gelip gidenin çok değilse daha rahat izleyebilirsin :))

ben üçüncü sezonunu yarıda bıraktım devamda edeceğim muhteşem bir dizidir tüm karakterler efsane :) yalnız böyle tenha bir odan varsa gelip gidenin çok değilse daha rahat izleyebilirsin :))
Ramazanda izlerim diyecektim ama son cümlenden yola çıkarak pek izlenecek gibi durmadığını anladım. :A

Bu kudrete bak da catla sahte biz @mrt-06 :AEkli dosyayı görüntüle 54540

Kalbi gecici süre durduran bir zehir içti:A

aaa siz çarşambayamı geliyorsunuz ayoll yarın eğlence var ertuğrulun özetiyle yarısıcak acun :A :A :A @mrt-06 @EFE UYSAL @xemrexxx

Fragmanda Acun bu hafta 2 tane milli maç yayınladığımız için konsey bugüne kaldı dedi :D

Yarın Ertuğrul'a darbe vurmaya geliyoruz :A

Ölümü nasıl olmuştu peki :A

Ablacım artık evlenme vaktin geldi gibi dikkat ediyorum da son zamanlarda daha bir parlaklara daldın. :A

Sen Beren'i överken ben Nurgül diyordum burdan bile gerçekliğimiz belli. :A

Erdoğan bir KHK çıkarıp şu TV8'i kapatsa ne güzel olur. :A @xemrexxx

Gerçekten toplumumuzun yapısını bozan yayınlar yapıyor bu TV8 yeter artık! 😡

Bence de @Bully haklı biraz üflüyorlar gibime geliyor. :A

@denizz19 Acun bak okumadan kanal kurdu sen de yaparsın eminim. :love1:

La senin her tarafın AB olsa Ne olur o hayat benim izliyon :A
79c6ad354a98cced66dfeeff2a931b1d.jpg

Resmen Ygsden sonra zengin eş adaylarına kucak açarken ben :A

@Çiğdem- in muradı erkekleri seviyor o açıdan kıza acımasız davranması normal, murada parlak bir oğlan bulunda muradına ersin artık :) canına tak etmiş veledin, stresten kıyım gerçekleştiriyor :)

NURGULE DİYORUM TABİKİDE AYOLL @destere bile katılıyor bana buruşuk olmasında
:A :A :A
ilk defa bir kadın konusunda hemfikiriz :)