Muhteşem Yüzyıl Kösem 40.Bölüm Yorumları

kız @Çiğdem- son sahnede ne hissettin beyazıtla kasım dövüşürken sen kabarmışındır yine :A @destere de ayşeyle farya kavga edince kabarıyormuş :A

yaşlılara saygısı yok mu 😱

kavğa bir kamyon elbise içinde gerçekleşiyordur hiçbir heyecanı yok bari alta bişey giymeseler kavağnın verdiği aksiyonla açık yakalama imkanımız olurdu eminim altada bol bir tuman giymişlerdir içine etmişlerdir olayın :)

hhhahha normalde öyle ama senin eline dökerim ben bşka birley düşünüyorsan @xemrexxx i yollayalım sana o istedğin yerine sürer ayoll :A :A :A
başkasından krem için yardım istemenin mantığı vücudun yetişilemeyen yerlerine kremi ulaştırmak içindir :) elime ben kendimde yetişirim sırtım olabilir mesela :)

sırtın kaşınıyorsa oklavmla güzelce döveyim halı döver gibi cnm :F :F :F @xemrexxx

yani hiç gğzel bir hareketin yok senin peşinde niye dolaşıyorsam anlamadım:) en ufak şefkat göstermen gereken yerde yine oklava saplıyorsun allah seni kahretsin hogatha :) şimdi @Harunnn60 un bulduğu giresunlunun elinde neden ördeğe döndüğünü anlıyorum sanırım memleketinizdeki tüm kızlar şirret :)

yani hiç gğzel bir hareketin yok senin peşinde niye dolaşıyorsam anlamadım:) en ufak şefkat göstermen gereken yerde yine oklava saplıyorsun allah seni kahretsin hogatha :) şimdi @Harunnn60 un bulduğu giresunlunun elinde neden ördeğe döndüğünü anlıyorum sanırım memleketinizdeki tüm kızlar şirret :)
hhhaha ayy ama dövdüğüm kdr seviyorumdaa ayoll az savunmadım seni forumda oklavam bazen kfna iniyor ama çoğu zmanda arkasınd saklanaıyorsun :F :F :F

tövbe kız bunun su çiçeği,kabakulağı,tifüsü,kuş gribi,domuz giribi, delidanası bir sürü virüs vardır desterede:(

kız beni hastalıklarımla seviyor olduğum şeklimle bana yanık:) sen araya girme tosbağa :)

hhhaha ayy ama dövdüğüm kdr seviyorumdaa ayoll az savunmadım seni forumda oklavam bazen kfna iniyor ama çoğu zmanda arkasınd saklanaıyorsun :F :F :F
işte ben oklavanın arkasına geçince iyide oklava benim arkama geçince durumlar çekilecek gibi değil :)