Muhteşem Yüzyıl Kösem 40.Bölüm Yorumları

neyse bak ayşenin boynu tutulumş masaj yapacak birini arıyormuş hamamda sen git en iyisi @Çiğdem- konuya gelmeden :A
Ekli dosyayı görüntüle 53725

tuttuğu kadar tutmadığı kader artık :A

masajı sadece boynunamı yapıyoruz :) boyunla başlarızda geriside gelir yani insanın eli rahat durmaz :) en azından su kızın tenine zarar verirmi ? sıcakmı soğukmu diye ikide bir el daldırmak lazım suyun içine :)

masajı sadece boynunamı yapıyoruz :) boyunla başlarızda geriside gelir yani insanın eli rahat durmaz :) en azından su kızın tenine zarar verirmi ? sıcakmı soğukmu diye ikide bir el daldırmak lazım suyun içine :)
@MEnes @Doğu nun olduğu küvete yap sen o hareketleri totoş.ss

Kiralık Aşk bitti Yıldızlar Şahidim geliyor hemen hemen onun aldığı reytingleri alır ilk bölümde :D
sanmıyorum kiralık aşk izleyicisi tepkili dizimiz iyi giderken bititrdiler diye:A

Sanki TNS izleyicisi onlar :F
bu bölümü izlerken @Çiğdem- de böyle olacak galiba açaydım kollarımı gitme diyeydim muradım diyecek , ondan gelmedi hala çikinella üzüntüden kahroluyor:A
C3IPiziUkAAyxpa.jpg

@mrt-06 bugün bizim binaya tns den 2 kadın geldi acaba denek yaprlar mı bizi neticede reytinge 3500 de 1 etkim olacak :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,500
Üyeler
8,563
Son Üye
arda_1980mavi