Cuma tutmadı Salı mı tutacaksalı günü anneye rakip olarak geliyoruz haftaya çekil önümüzden![]()
Cuma tutmadı Salı mı tutacaksalı günü anneye rakip olarak geliyoruz haftaya çekil önümüzden![]()
neyse bak ayşenin boynu tutulumş masaj yapacak birini arıyormuş hamamda sen git en iyisi @Çiğdem- konuya gelmedeno zaman çıplak bir şekilde boğuşarak birbirlerini öldürmeye çalışsınlar başka türlü o sahne kurtarmazkertenkeleyle kaplumbağanın çiftleşme belgeselini izlermiş gibi yaparık
![]()

tuttuğu kadar tutmadığı kader artıkCuma tutmadı Salı mı tutacak![]()
Neyse 4,19 alırsınız AB deneyse bak ayşenin boynu tutulumş masaj yapacak birini arıyormuş hamamda sen git en iyisi @Çiğdem- konuya gelmeden
Ekli dosyayı görüntüle 53725
tuttuğu kadar tutmadığı kader artık![]()
kiralık aşk bitti oradan bişiler bekliyorum artıkNeyse 4,19 alırsınız AB de![]()
neyse bak ayşenin boynu tutulumş masaj yapacak birini arıyormuş hamamda sen git en iyisi @Çiğdem- konuya gelmeden
Ekli dosyayı görüntüle 53725
tuttuğu kadar tutmadığı kader artık![]()
hatta 5 inş oh oh !Neyse 4,19 alırsınız AB de![]()
Kiralık Aşk bitti Yıldızlar Şahidim geliyor hemen hemen onun aldığı reytingleri alır ilk bölümdekiralık aşk bitti oradan bişiler bekliyorum artık![]()
@MEnes @Doğu nun olduğu küvete yap sen o hareketleri totoş.ssmasajı sadece boynunamı yapıyoruzboyunla başlarızda geriside gelir yani insanın eli rahat durmaz
en azından su kızın tenine zarar verirmi ? sıcakmı soğukmu diye ikide bir el daldırmak lazım suyun içine
![]()
sanmıyorum kiralık aşk izleyicisi tepkili dizimiz iyi giderken bititrdiler diyeKiralık Aşk bitti Yıldızlar Şahidim geliyor hemen hemen onun aldığı reytingleri alır ilk bölümde![]()
Sanki TNS izleyicisi onlar![]()
Sanki TNS izleyicisi onlar![]()
masajı sadece boynunamı yapıyoruzboyunla başlarızda geriside gelir yani insanın eli rahat durmaz
en azından su kızın tenine zarar verirmi ? sıcakmı soğukmu diye ikide bir el daldırmak lazım suyun içine
![]()
bu bölümü izlerken @Çiğdem- de böyle olacak galiba açaydım kollarımı gitme diyeydim muradım diyecek , ondan gelmedi hala çikinella üzüntüden kahroluyorSanki TNS izleyicisi onlar![]()

haahaha bekliyoruz bölümü ayoll muratımı yanıbu bölümü izlerken @Çiğdem- de böyle olacak galiba açaydım kollarımı gitme diyeydim muradım diyecek , ondan gelmedi hala çikinella üzüntüden kahroluyor
Ekli dosyayı görüntüle 53726
@mrt-06 bugün bizim binaya tns den 2 kadın geldi acaba denek yaprlar mı bizi neticede reytinge 3500 de 1 etkim olacak![]()
Muratina isyan edeceklerhaahaha bekliyoruz bölümü ayoll muratımı yanı![]()
ayşeyi tutuyorum gebert şu ferahı ayoll
Sen aYşecisin demekgeç kaldıı ayşe bayıldı garibim
Ayse 2çocuk yapti bile sen oturayşeyi tutuyorum gebert şu ferahı ayoll![]()
![]()
![]()
ayşeyi tutuyorum gebert şu ferahı ayoll![]()
![]()
![]()
Sen aYşecisin demek
Ayse 2çocuk yapti bile sen otur![]()
Düşmanımın düşmanı dostum ayoll ferahı ayşe halledicek sonraa bende ayşeyi murtım bna kalacakSen aYşecisin demek
Ayse 2çocuk yapti bile sen otur![]()