Hiç düşünmezdim bu şarkının bir gün espri malzemesi olacağını.Sana affetmek yakisir, yakisir diyorlar
Hiç düşünmezdim bu şarkının bir gün espri malzemesi olacağını.Sana affetmek yakisir, yakisir diyorlar
Yaşli başli kadin melek teyze bence de yakismiyor dua falan okumali sevap point lazim ona
Bu dünyada tek bir gercek biz varsa o da biziz ama sen bizim taklitimizi yapabilirsin nasil olsa taklitler aslini yasatir demislerBiz bizix taklidimizi yapma.ss kösem sultanimiz köpürüyor
Muratin memeleri gördükçe cosuyor cikinella
Böyle yazdın ya ben bile izleyecem nerdeyse asafsdagaaf @xemrexxxSeni de Love And Blue'ya bekleriz.
Bayağı heyecanlı bazı sırlar öğrenilmeye başlandıBöyle yazdın ya ben bile izleyecem nerdeyse asafsdagaaf @xemrexxx
Jennifer lopezin blue lu dizisini izle bencd daha doyurucuBöyle yazdın ya ben bile izleyecem nerdeyse asafsdagaaf @xemrexxx
Jennifer lopezin blue lu dizisini izle bencd daha doyurucu
Leyla faray yaz google aAyse kim resmini at bakayim nasilmis
Destere izlememis galiba izlese kesin sararİzlemiştim ilk bölümleri de çok sarmadı
Ben ona önermiştim sanırım bir tişört giyiyor salına salına yürüyor görmen gerek demiştimLeyla faray yaz google a
Destere izlememis galiba izlese kesin sarar
Neyse az önce farya tarihin ilk '' yav he he'' sini yaptiBen ona önermiştim sanırım bir tişört giyiyor salına salına yürüyor görmen gerek demiştim
İlla ugrastiracaksin yani beni begenmedim gzel degilLeyla faray yaz google a
Destere izlememis galiba izlese kesin sarar
Destere beğenmisti gerci o çiğdemi bile beğeniyorİlla ugrastiracaksin yani beni begenmedim gzel degil
İyice özünü kaybediyorsun bu gidişle seni TOTAL'den atacağım! Güzelim TOTAL dizilerimize neden AB'lik katmaya çalışıyorsun. 😡Seni de Love And Blue'ya bekleriz.
Pirizi birak da izliyor çok bozdu totoşİyice özünü kaybediyorsun bu gidişle seni TOTAL'den atacağım! Güzelim TOTAL dizilerimize neden AB'lik katmaya çalışıyorsun. 😡