Hiç düşünmezdim bu şarkının bir gün espri malzemesi olacağını.Sana affetmek yakisir, yakisir diyorlar![]()
Hiç düşünmezdim bu şarkının bir gün espri malzemesi olacağını.Sana affetmek yakisir, yakisir diyorlar![]()
Yaşli başli kadin melek teyze bence de yakismiyor dua falan okumali sevap point lazim ona![]()
Bu dünyada tek bir gercek biz varsa o da biziz ama sen bizim taklitimizi yapabilirsin nasil olsa taklitler aslini yasatir demislerBiz bizix taklidimizi yapma.ss kösem sultanimiz köpürüyor![]()
Muratin memeleri gördükçe cosuyor cikinella
Böyle yazdın ya ben bile izleyecem nerdeyse asafsdagaafSeni de Love And Blue'ya bekleriz.![]()
Bayağı heyecanlı bazı sırlar öğrenilmeye başlandıBöyle yazdın ya ben bile izleyecem nerdeyse asafsdagaaf@xemrexxx
Jennifer lopezin blue lu dizisini izle bencd daha doyurucuBöyle yazdın ya ben bile izleyecem nerdeyse asafsdagaaf@xemrexxx
Jennifer lopezin blue lu dizisini izle bencd daha doyurucu![]()
Leyla faray yaz google aAyse kim resmini at bakayim nasilmis![]()
Destere izlememis galiba izlese kesin sararİzlemiştim ilk bölümleri de çok sarmadı![]()
Ben ona önermiştim sanırımLeyla faray yaz google a
Destere izlememis galiba izlese kesin sarar![]()
Neyse az önce farya tarihin ilk '' yav he he'' sini yaptiBen ona önermiştim sanırımbir tişört giyiyor salına salına yürüyor görmen gerek demiştim
![]()
İlla ugrastiracaksin yani beniLeyla faray yaz google a
Destere izlememis galiba izlese kesin sarar![]()
Destere beğenmisti gerci o çiğdemi bile beğeniyorİlla ugrastiracaksin yani benibegenmedim gzel degil
![]()
İyice özünü kaybediyorsun bu gidişle seni TOTAL'den atacağım! Güzelim TOTAL dizilerimize neden AB'lik katmaya çalışıyorsun. 😡Seni de Love And Blue'ya bekleriz.![]()
Pirizi birak da izliyor çok bozdu totoşİyice özünü kaybediyorsun bu gidişle seni TOTAL'den atacağım! Güzelim TOTAL dizilerimize neden AB'lik katmaya çalışıyorsun. 😡