desene önümüzdeki bölümler ne çeşitlerle karşılaşacağızGüzel işte şıklar
3. Bölümden çok fantazik olsun istemedim.
halime ve handan safiyeye karşı ittifak yaptı safoz handanla derviş en başta inanaydı halimeye isyan çıkmayacaktı neyse halime safiye yandaşı herkesin lsitesini handana verdi hepsi ya öldürüldü ya sürgün edildi safiye bir uyandı terlikleri bile yerinde değil bir bülbülle cennet kalmış sarayda
İzleyicisinin maç ile uzaktan yakından alakası yok canım ayrıca dizi başlayalı 3 hafta oldu40 yılın başı biraz güzel bölüm olmuş oda maça denk gelmiş @mrt-06
hahaha ayy dizi yükseliceği varsada yükselemicek yine
Bu sözleşme ne üzerine?halime ve handan safiyeye karşı ittifak yaptı safoz handanla derviş en başta inanaydı halimeye isyan çıkmayacaktı neyse halime safiye yandaşı herkesin lsitesini handana verdi hepsi ya öldürüldü ya sürgün edildi safiye bir uyandı terlikleri bile yerinde değil bir bülbülle cennet kalmış sarayda
anastasiayı gölge kurtardı boğulmaktan anastaisia hafızasını kaybetmiş numarası yağtı reyhan ağaya karşı gölge ile anlaştıreyhan ağa hekimnbaşıın öldürdüü çünkü ahmetin babasını neyin öldürdüğünü buldu hekimbaşı
sipahiler isyan etti safiyenin verdiği altınalrla durduruldular safiye senet imzalttı ahmete
şehzade mustiyi getidiği için şahin ahmetten bişi isteyecek.şahin kırım tahtını kardeşi mehemte vermek istiyor ama mehmet onun yerine fahiryeyi iste bana dedi
borcu geri ödeyecek safiyeyi saraydan sürmicek üzerineİzleyicisinin maç ile uzaktan yakından alakası yok canım ayrıca dizi başlayalı 3 hafta oldu
Sizin kuşlu Vadiniz düşer
Bu sözleşme ne üzerine?
durun ben özet geçeceğim
Bu adamları gönderilmeden önce miydi sonra mı?borcu geri ödeyecek safiyeyi saraydan sürmicek üzerine
kimse maça bakmamıştır maç asıl vadiyi etkilemiş olabilir bence40 yılın başı biraz güzel bölüm olmuş oda maça denk gelmiş @mrt-06
hahaha ayy dizi yükseliceği varsada yükselemicek yine
şahin ahmetten ne isteyecekhalime ve handan safiyeye karşı ittifak yaptı safoz handanla derviş en başta inanaydı halimeye isyan çıkmayacaktı neyse halime safiye yandaşı herkesin lsitesini handana verdi hepsi ya öldürüldü ya sürgün edildi safiye bir uyandı terlikleri bile yerinde değil bir bülbülle cennet kalmış sarayda
anastasiayı gölge kurtardı boğulmaktan anastaisia hafızasını kaybetmiş numarası yağtı reyhan ağaya karşı gölge ile anlaştıreyhan ağa hekimnbaşıın öldürdüü çünkü ahmetin babasını neyin öldürdüğünü buldu hekimbaşı
sipahiler isyan etti safiyenin verdiği altınalrla durduruldular safiye senet imzalttı ahmete
şehzade mustiyi getidiği için şahin ahmetten bişi isteyecek.şahin kırım tahtını kardeşi mehemte vermek istiyor ama mehmet onun yerine fahiryeyi iste bana dedi
evet öyleydi ama adamı kalmadı gerçi safiye benim çok kaynağım var param bitmez dediBu adamları gönderilmeden önce miydi sonra mı?
kırım tahtınıkimse maça bakmamıştır maç asıl vadiyi etkilemiş olabilir bence
şahin ahmetten ne isteyecek)
umarım tahtın sivri kısmına oturturlar şahinievet öyleydi ama adamı kalmadı gerçi safiye benim çok kaynağım var param bitmez dedi
kırım tahtını
zor be panpa daha ahmet geberecek sonra musti geçecek deli diye indirecekler sonra genç osman gçeecek tecavüz edip öldüriciler sonra tekrar musti derken kösemin oğullarına gçeecek sıra tam orada bu kırım bebelerinin tahta çıkma ihtimali oluyormuş şu anki bölümlerden teee 24 yıl sonraumarım tahtın sivri kısmına oturturlar şahini
Tecavüz ne alaka?zor be panpa daha ahmet geberecek sonra musti geçecek deli diye indirecekler sonra genç osman gçeecek tecavüz edip öldüriciler sonra tekrar musti derken kösemin oğullarına gçeecek sıra tam orada bu kırım bebelerinin tahta çıkma ihtimali oluyormuş şu anki bölümlerden teee 24 yıl sonra
tahttan indirirkene tecavüz etmişlerTecavüz ne alaka?
Neyse sen şuna cevap ver.tahttan indirirkene tecavüz etmişlergenç osman çağatay olacak diyolla @destere de tecavüzcü rolü için günde 40 kere mail atıyormuş timse
nasıl olsun la pargalının kızı huricihan büyüdü beyazıtla evlendi yaNeyse sen şuna cevap ver.Oldu mu dizide böyle bir şey. Unuttum ben.
Kanuni, Pargalı'nın soyu bitsin diye Hatice Sultan'dan olan 2 çocuğunu da boğdurdu.
Etme bulma dünyasıyeahhhh! diriliş gücü.
neyi edip neyi buluyor herkes istediği yere konu açabilir kışkırtıcı olmamak kaydıyla boş konuşma benceEtme bulma dünyasıkonuyu daha önce açtığınız için tebrik ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?