Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. Bölüm Yorumları!

Bölümü Nasıl Buldunuz!

• Güzel bölümdü

Oy: 0 0.0%
  • Ortalama bir bölümdü

• Sevmedim daha iyisini beklerdim

• Kullanılan toplam oy
    10
anastasiayı öpen ben olmadıktan sonra asla öyle bir sahneyi kabul etmiyorum :)

@sokak sanati yapmış :)) belli olmuyormu şıklardan :)

Güzel işte şıklar

yalnız @xemrexxx anında savunmaya geçti:) ben belkide yanlış adres verdim emrede olabilir tam emin değilim şimdi :))

heyecandan donum düştü diye bir şık bulsaydım onu işaretleyecektim :) yeterince çeşit yok şıklarda :))

3. Bölümden çok fantazik olsun istemedim.:F

CUxQU3gUYAEaUtd.jpg

ne güzel olmuş:love1: @Çiğdem- e önce kalp krizi geçirtmelik sonra inme indirmelik bir resim :A @destere @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @GunesinOglu

Ben artık izlemeyeceğim Kösem'i, yazın izlerim tüm bölümleri.. Yorum konusu da artık açmayacağım istekli arkadaşlar açsın...

Sen ve @denizz19 AB dizileri gibisiniz her akşam partiler, doğum günleri, eğlenceler. :A
Zaten Hülyanın ve Kadir'in sahnelerinde heyecanlanıyorum sadece. Roller üstlerine bir türlü oturamadı nedense Emanet gibi duruyor bekleyelim bakalım biraz daha Atacan'ım belki düzelir Beren gelince :(

Zaten Hülyanın ve Kadir'in sahnelerinde heyecanlanıyorum sadece. Roller üstlerine bir türlü oturamadı nedense Emanet gibi duruyor bekleyelim bakalım biraz daha Atacan'ım belki düzelir Beren gelince :(
senin memeli kadir fahirye fahirye diyor başka bişi demiyor onun için tahttan bile vazgeçti:A