Milyonları ekrana kilitleyen o sahne :
@Çiğdem- @destere @xemrexxx @Harunnn60 @Almila @sokak sanati @sürgünüm
@Çiğdem- @destere @xemrexxx @Harunnn60 @Almila @sokak sanati @sürgünüm
sayemizde gül gibi diziyi kaçırmıyorsun teşekür etmen lazımayolll bu haftada 30 tane etkiket var maşallah kösem sultandan bu dizinin bölüm yorumuna benim ismim hepimizden çok dolanıyor benmi izliyorum sizmi izliyorsunuz hahaha
o değil ziyaretçiler beni kösem fanı sanacaklar![]()
bu sahneyi sevemedimMilyonları ekrana kilitleyen o sahne :
![]()
@Çiğdem- @destere @xemrexxx @Harunnn60 @Almila @sokak sanati @sürgünüm![]()
hahahah tşşk ederim cnm siz olmasanız naparım bensayemizde gül gibi diziyi kaçırmıyorsun teşekür etmen lazımhem sen uzaktayken bile seni anıyoruz bunun içinde teşekğr etmen lazım
)
bu sahneyi sevemedim![]()
Süperdi.Milyonları ekrana kilitleyen o sahne :
![]()
@Çiğdem- @destere @xemrexxx @Harunnn60 @Almila @sokak sanati @sürgünüm![]()
bencede iyiydi özellikle sonlarıValla ben beğendim bölümü.
İlk 2 bölüme göre daha iyiydi. Aksiyon filan vardı.
Dizi çok az reklam aldı bence yarın artacak reytingler. Hesaplasan toplam 7 -8 dakika aldı.![]()
Niye bana teşekkür etmiyorsun?hahahah tşşk ederim cnm siz olmasanız naparım ben![]()
şimdiden açmışlar konusunu zaten paralel yapı diyeay sen bir bak diziye başlıcan
@destere beyazsoy yarına safiyesultanı kötüleyen konular açar kesin
G i r a y @GirayOnline 57 dk.57 dakika önce
Paralel yapının tarihteki ilk örneğini safiye sultan vermektedir , ne denilebilir ki tam bi şeytan#sipahiisyanı
4 retweet77 beğenme
siz olmasaydınız diyorum ayolll sen emrede var işte içinde sadece @destere ye teşekkür yokNiye bana teşekkür etmiyorsun?![]()
Bizi de etiketle o zaman.
Dizi giderek rayına oturuyor ve güzelleşiyor bu bölüm muhteşemdi.
Reyhan'ı zaten hiç sevmiyordum bu bölüm iyice gıcık kaptım Anastasia'ya nasıl vurdu pis. ss Neyse ki Gölge Hatun yetişti.Tez zamanda geberir inşallah Reyhan.
Derviş'i giderek daha çok seviyorum.Çok fena intikam aldı isyancı başlarından helal olsun.
Bir Pargalı olamaz tabii ama ışık var.
Safiye tam kazandım derken Ahmed darbeyi indirdi ona yapayalnız kaldı.
Yeni gelen Hacı Ağa fena değil gibi onla Bülbül Ağa'ya karşılıklı sahne yazarlarsa iyi olabilir gibi geldi bir Sümbül Ağa - Gül Ağa olamazlar tabii ama idare edebilirler.
Kadir ve Gülcan sahneleri güzeldi bakalım Şahin Giray kızı isteyecek mi padişahtan
Ahmed İskender hakkında ne hüküm verecem bakalım anca Anastasia kurtarır gibi onu.
Anastasia ve Ahmed öpüştüler sonunda haftaya da halvet gelir artık.
Gelecek bölümü merakla bekliyoruz bakalım.![]()
üşendim işte ayoll sanada teşekkürler cnm 😉😉😉Bizi de etiketle o zaman.![]()
Hep o beni kıskanacak değil ya.
her zamanki hali onun o gün çocukluk resmimizdede bize kötü kötü bakıyormuş şimdide hiç değişen bişey yok
Sen elbet foruma bir gün ara vereceksin.her zamanki hali onun o gün çocukluk resmimizdede bize kötü kötü bakıyormuş şimdide hiç değişen bişey yok)
onu boşver biz sevelim birbirimizi![]()
@Çiğdem- için 10 kontürüm feda olsun@Çiğdem- bak burada senle @destere ilişkisinden bahsediyorlar(beleş mesaj kısmında
)
qüLsen ç. @papatyamevsimi4 1 dk.1 dakika önce
Adam sevdiği için kırım krallığından vazgeçiyor bizimki daha beleş mesaj hakkına kıyamıyor#sipahiisyanı![]()
Bakalım zamanla bir şeyler olur belki diye umut ediyoruz.ben ağaları sevemedim onun haricinde iyi gibi mesela bir bülbül ağa sadece safiyeyi tekrarlamakla meşgul aynı şekilde reyhan ın ilk baştaki havası daha bir ilginçti silik kaçtı bu sefer ..
Bence deSüperdi.![]()
Aa neyi vardı sahnenin besayemizde gül gibi diziyi kaçırmıyorsun teşekür etmen lazımhem sen uzaktayken bile seni anıyoruz bunun içinde teşekğr etmen lazım
)
bu sahneyi sevemedim![]()
birde burdaki ağalar çok çabuk saflarını belli etti orası pek hoş olmamış oysa bir sümbül ağada mesela sümbül ün ilk önceliği kendi taarfıydı yani haremdeki kendi konumunu korumak için çırpınıyordu onada sultanııım diyordu bunada sultanıım diyordu iki büklüm oluyor orda biz sümbülün asıl kendi çıkarını doğal olarak düşündüğünü hemen anlamıştık ? burda ise daha bir herkes kesin taraf sahibi olmuş çok çabuk saflar ayrılmış durumdaBakalım zamanla bir şeyler olur belki diye umut ediyoruz.Hikayenin harem kısmı biraz zayıf gibi Muhteşem Yüzyıl'da Sümbül Ağa, Gül Ağa, Daye Hatun, Nigar, Şeker Ağa vardı hatta Mercan Ağa bile iyiydi Kösem'de Cennet'le idare ediyoruz şu anlık harem bölümüne bir çeki düzen vermeleri şart.
![]()