Muhteşem Yüzyıl Kösem 24.Bölüm Yorumları

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
142,027
Puanı
1,061
Bizi eski saraya süren, bizi Kız Kulesi'ne hapseden hadsiz ve sünepe torunumuz Ahmet hakkın rahmetine kavuşuyor bu akşam. Biz çok mesutuz, Valide Sultan olduğunda hadsiz Kösem'i saçından tutarak saraydan kovacağı söylenen Halime'mize de teşekkür ediyoruz.

Yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz...

not: Kösmüş Hatunun, Bihter Ziyagil pozuyla @destere ve @Bully türlerini depreştirme oyununu bozduk :A
ChDf1aiWYAAfs9r.jpg ChDf1vrWwAAQEFw.jpg

@Çiğdem- @cookies @vadikızı @denizz19 @Harunnn60 @Doğu @DarkLeqenD @MayısKralı @HachiKo

Bizi eski saraya süren, bizi Kız Kulesi'ne hapseden hadsiz ve sünepe torunumuz Ahmet hakkın rahmetine kavuşuyor bu akşam. Biz çok mesutuz, Valide Sultan olduğunda hadsiz Kösem'i saçından tutarak saraydan kovacağı söylenen Halime'mize de teşekkür ediyoruz.

Yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz...

not: Kösmüş Hatunun, Bihter Ziyagil pozuyla @destere ve @Bully türlerini depreştirme oyununu bozduk :A
Ekli dosyayı görüntüle 50256 Ekli dosyayı görüntüle 50257

@Çiğdem- @cookies @vadikızı @denizz19 @Harunnn60 @Doğu @DarkLeqenD @MayısKralı @HachiKo

her hafta kin ve nefret saçıyorsunuz beroşuma hep eliniz şeyinizde kalıyor yani en ufak bir zarar veremiyorsunuz kraliçeye :))

oyyyy alttaki resmi gördüm:) ben ona biraz daha bakayım konuyu unuttum :)

chdf1vrwwaaqefw-jpg.50257

bu şekilde dursun dünya kendi kendine ikiye bölünür bu kaliteyi kaldıramaz :))

1 bölüm hart of dixie izleyip geleyim @Polat Şaşmaz sen de çok kasma forumda en çok yorumlanan diziye +5 reyting eklenmiyor ertesi sabah relax :D

Noldu ahmos mustiyi idam ettiriyodun şimdi Allah a siğindin tayyip amca gibisin resmen.sd