Muhteşem Yüzyıl Kösem 22.Bölüm Fragmanı

ıyyy kaknem şey .ss isviçredeki sürgün yerimiz doldu yakamoz-sokak sanati ve hızlı ile seni nereye sürsek
Hollanda ?
@destere'nin türevleri var orda lakin güzel hanım ablalarımız da var
(Bak kösem konusunda takıla takıla türkçem saray aksanına kaydı
)

Hollanda ?
)
destere de biraz polat oğlanla takılsın beroşum beroşum diye diye kösem konusuna ediyor şopar perşembeleri konudan alırsın destereyi artık

fragman çok hararetli gözüküyor bu hafta senin safinaz yolcu gibi
ahmetten sonra ölicez biz

destere de biraz polat oğlanla takılsın beroşum beroşum diye diye kösem konusuna ediyor şopar perşembeleri konudan alırsın destereyi artık

polat oğlanla kırk kişi takılıyor bende eksik kalayım

yalnız sen safinaz konusuda yorum yapmadın
bu hafta harbiden ölecekmi kadın
ya da tacizemi uğrayacak öyle bişey varsa o akşam kendime ekran karşısında konforlu bir koltuk ayarlayayım

Olabilir
Ona Mevlana diliyle sesleniyorum "Gel ne olursan ol yine gel bin kere kösem izlemiş olsan da gel"
Doğru yolu bulmak için geç değil
Neyse linç başladı ben özüme döneyim

Hollanda ?
)

harika bir memleketmiş
hele bir bölgesi varmış @Fks14 gerçi daha iyi bilir
her haltı yiyorsun ceza almıyorsun

merak etme ölmicek ,

Olabilir
Ona Mevlana diliyle sesleniyorum "Gel ne olursan ol yine gel bin kere kösem izlemiş olsan da gel"
Doğru yolu bulmak için geç değil
Neyse linç başladı ben özüme döneyim
ıyyy sen görürsün @Çiğdem- in babasına mesaj atayım doğu kızını rahatsız ediyor bunlar oynaşıyor diye de gör gününü

harika bir memleketmiş
hele bir bölgesi varmış @Fks14 gerçi daha iyi bilir
her haltı yiyorsun ceza almıyorsun
bir tane bölgede millet rahat rahat sevişsin diye sokağa sevişme kabinler koymuşlar tabi adamlar da haklı yollar cenabet olursa oralarda kaza eksik olmaz dini bütün adamlar

daha geçen gün bizim köylerden birinde adam kız kardeşini eniştesini öldürdü vlla bizim oralarda aileye böyle yapılıyor yabancı olarak @Doğu ya babam neler yapar düşünün yanı

Süper fragman yine. Reytinglerde yükselsin artiiiiiiiiiiiik