Muhteşem Yüzyıl Kösem 22.Bölüm Fragmanı

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,947
Puanı
1,061
Son düzenleme:
Hollanda ? :A @destere'nin türevleri var orda lakin güzel hanım ablalarımız da var :A (Bak kösem konusunda takıla takıla türkçem saray aksanına kaydı :A)
destere de biraz polat oğlanla takılsın beroşum beroşum diye diye kösem konusuna ediyor şopar perşembeleri konudan alırsın destereyi artık :A

fragman çok hararetli gözüküyor bu hafta senin safinaz yolcu gibi :)
ahmetten sonra ölicez biz:D

destere de biraz polat oğlanla takılsın beroşum beroşum diye diye kösem konusuna ediyor şopar perşembeleri konudan alırsın destereyi artık :A

polat oğlanla kırk kişi takılıyor bende eksik kalayım :)

yalnız sen safinaz konusuda yorum yapmadın :) bu hafta harbiden ölecekmi kadın :) ya da tacizemi uğrayacak öyle bişey varsa o akşam kendime ekran karşısında konforlu bir koltuk ayarlayayım :)

Olabilir :) Ona Mevlana diliyle sesleniyorum "Gel ne olursan ol yine gel bin kere kösem izlemiş olsan da gel" :A Doğru yolu bulmak için geç değil :) Neyse linç başladı ben özüme döneyim :A

polat oğlanla kırk kişi takılıyor bende eksik kalayım :)

yalnız sen safinaz konusuda yorum yapmadın :) bu hafta harbiden ölecekmi kadın :) ya da tacizemi uğrayacak öyle bişey varsa o akşam kendime ekran karşısında konforlu bir koltuk ayarlayayım :)
merak etme ölmicek ,:A

Olabilir :) Ona Mevlana diliyle sesleniyorum "Gel ne olursan ol yine gel bin kere kösem izlemiş olsan da gel" :A Doğru yolu bulmak için geç değil :) Neyse linç başladı ben özüme döneyim :A
ıyyy sen görürsün @Çiğdem- in babasına mesaj atayım doğu kızını rahatsız ediyor bunlar oynaşıyor diye de gör gününü :A

harika bir memleketmiş :)hele bir bölgesi varmış @Fks14 gerçi daha iyi bilir :) her haltı yiyorsun ceza almıyorsun :)
bir tane bölgede millet rahat rahat sevişsin diye sokağa sevişme kabinler koymuşlar tabi adamlar da haklı yollar cenabet olursa oralarda kaza eksik olmaz dini bütün adamlar:)

merak etme ölmicek ,:A

ıyyy sen görürsün @Çiğdem- in babasına mesaj atayım doğu kızını rahatsız ediyor bunlar oynaşıyor diye de gör gününü :A

bir tane bölgede millet rahat rahat sevişsin diye sokağa sevişme kabinler koymuşlar tabi adamlar da haklı yollar cenabet olursa oralarda kaza eksik olmaz dini bütün adamlar:)
daha geçen gün bizim köylerden birinde adam kız kardeşini eniştesini öldürdü vlla bizim oralarda aileye böyle yapılıyor yabancı olarak @Doğu ya babam neler yapar düşünün yanı
:A:A:A

Süper fragman yine. Reytinglerde yükselsin artiiiiiiiiiiiik