Muhteşem Yüzyıl Kösem 20.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aman bize ablamı yok. Planet ablam var kapı gibi biraz fazla menepozlu ama sağlam papuç en azından.:A

Nasıl.:F

Screenshot_2016-04-01-01-32-31.png

Foruma çağırmak lazım. :A Çiğdem'İ sollar anında. :A

Malesef ben 3G'de kaldım. :( Sende durumlar nasıl. :F

Yok duruma göre geçicem. Gece gece uğraşmam. Birde geçmezse sinir olurum falan hiç kafaya takamam. Yarın denerim.:F

Kadın bildiğin çılgın. Çiğdem bunun yanında halt yemiş.:F Ayy falan yetmez bu hakaretli konuşuyor.:F

Eveeet sonunda el birliğiyle Mustafa'mı delirttiler. Ahmed'i de Halime'yi de Safiye'yi de ayrı ayrı alkışlıyorum.
:clapping:
A
F
E
R
İ
N

Kapıdan çıkıp değişen Anastasia'dan sonra şimdi de Mustafa büyüdü :A

Fark-ı Yılmaz Şahin :bhr:
Ahahahahahah cidden eskiden zaman atlamaları göze hoş gelen sahnelerle yapılırdı, karlar, yağmurlar yağar sonra güneş açardı. Şimdi odanın kapısına gidip gelene kadar seneler geçiyor. :D Hele Nasya'nın hasodadan çıkarken mucizevi bir şekilde Beren'e dönüşme sahnesi tam felaketti.

Eveeet sonunda el birliğiyle Mustafa'mı delirttiler. Ahmed'i de Halime'yi de Safiye'yi de ayrı ayrı alkışlıyorum.
A
F
E
R
İ
N

Ahahahahahah cidden eskiden zaman atlamaları göze hoş gelen sahnelerle yapılırdı, karlar, yağmurlar yağar sonra güneş açardı. Şimdi odanın kapısına gidip gelene kadar seneler geçiyor. :D Hele Nasya'nın hasodadan çıkarken mucizevi bir şekilde Beren'e dönüşme sahnesi tam felaketti.
ama bu sefer iyi atlamıştı zaman :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,458
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto