ay sen korktun demek @destere ye sarıl oyuncak ayı yerinenekadar dandik sahneler böyle korku filmi gbi![]()
ay sen korktun demek @destere ye sarıl oyuncak ayı yerinenekadar dandik sahneler böyle korku filmi gbi![]()
ay zaman atlamasına for![]()
Ve Musti büyüdü.![]()
hayır odanın içinde ağanın biriyle konuşurken pat büyüdü mustiKaç seneşiir mi okundu 4 mevsim değişti mi büyürken
![]()
analar danalar dizisindeki çocuk adı neydi @Aserat @-potterhead-Kim oynamış bunun büyüklüğünü![]()
Araştır bi merak ettim.hayır odanın içinde ağanın biriyle konuşurken pat büyüdü mustigerçi ağa gerçek mi bilmiyoruz
analar danalar dizisindeki çocuk adı neydi @Aserat @-potterhead-![]()
bu hiçbir yerden geçemden büyüdü oturduğu yerdenKapıdan çıkıp değişen Anastasia'dan sonra şimdi de Mustafa büyüdü
Fark-ı Yılmaz Şahin![]()
Gördüm be şu yeni gelen adam gazladı birden büyüdübu hiçbir yerden geçemden büyüdü oturduğu yerden![]()
ay o adam gerçek miydi poyrazın albayı gibi olmasınGördüm be şu yeni gelen adam gazladı birden büyüdü
Ay telefondan izleyip aynı anda yorum yapmaya çalışmak çok zor.ss
Araya Beren'i de sıkıştırdın ya pes sana. 😳ay o adam gerçek miydi poyrazın albayı gibi olmasınneyse gecenin yorumları
şehzade mustafa'nın super mario'daki mantardan yediği dizi.
gerek bi anda büyümesi olsun, gerekse gördüğü halisünasyonlar olsun hepsi buna işaret ediyor.
lan su sehzade mustafa kadar oyunculugu olsa berenin dizi game of thrones olur ama nerdee..
@destere @Forumdash @Çiğdem- @Bully @sokak sanati @cookies @vadikızı @Harunnn60
güzel kızımız hümaşah da gitti beroşun sahneleri artarsa dizi çöktü .ss gerçi musti iyi giriş yaptı ablası da iyi seçilirse dizi koruyabilir oranlarıAraya Beren'i de sıkıştırdın ya pes sana. 😳![]()
zaman öyle bir atladı ki hülyanın yerine türkan şoray beroşun yerine @denizz19 un demet akbağsı gelecek gibiEkşi'den güzel bir yorum daha![]()
"bir sonraki zaman atlamasında direkt tek partili döneme geçecek olan dizi."
Senaristin bu performans hızı sayesinde muhtemelen fiberledi 2023 e bile bizden evvel gider gibi geliyor bana#kayıpşehzade![]()
![]()
![]()
![]()
ne sızlıcak valide sultan odası resmen hakarete uğradı nurbiş sonra beroş .ss hülya-neoş-meryoş-vahide teyze gibi kadınlardan sonra kimlere kaldı odason sahnede kösemim tahta görkemli bir şekilde oturuşunu gördünmü ?orda kemiklerin sızlamıştır tabi
![]()
ne sızlıcak valide sultan odası resmen hakarete uğradı nurbiş sonra beroş .ss hülya-neoş-meryoş-vahide teyze gibi kadınlardan sonra kimlere kaldı oda![]()