safiye sultanımız gücünü toplasın kendi oğluşunu tahta çıakrmaya kalkacak o zaman kösmüş hatun düşünecekDefter Kösem'imdeymiş Hümaşah'a nanik yaptık.![]()
safiye sultanımız gücünü toplasın kendi oğluşunu tahta çıakrmaya kalkacak o zaman kösmüş hatun düşünecekDefter Kösem'imdeymiş Hümaşah'a nanik yaptık.![]()
Ama sonuç olarak çıkaramayacak.safiye sultanımız gücünü toplasın kendi oğluşunu tahta çıakrmaya kalkacak o zaman kösmüş hatun düşünecek![]()
olsun kösmüş hatun rahat etmesşn yeterAma sonuç olarak çıkaramayacak.
Hümaşah'tan kurtulduk.Bakalım kalıcı olarak mı gidiyor
![]()
Sensin kösmüş. ssolsun kösmüş hatun rahat etmesşn yeter![]()
kötüler o kadar çokki kösem hangi biriyle uğraşsın her taraf sahtekar dolmuşAma sonuç olarak çıkaramayacak.
Hümaşah'tan kurtulduk.Bakalım kalıcı olarak mı gidiyor
![]()
ıyyy sözde 16 yaşında ama halimemle denk gözüküyor tipi kösmüş işteSensin kösmüş. ss
Zülfikar çok üzüldü, geç buldu çabuk kaybetti adam.![]()
Hep böyle beni düşünıyyy sözde 16 yaşında ama halimemle denk gözüküyor tipi kösmüş işteneyse @Forumdash detected
oğluşumuz ve biz![]()
şuan kanal karıştırırkan star tv açtım beren etek öptürüyordu biraz bakayım bariinşallah önümüzdeki hafta bombaları patlatıcaz musti ve dikruba büyüyecek davud paşa (dilrubanın eşi) ve fatma sultan (ahmoşun son eşi) kadroya dahil olacak herhalde meleki de büyür bombeler bekliyorum timurdan@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @ozgur2113 @Bully
sanırım musti sonunda kafayı yediHep böyle beni düşün![]()