Ahmet çıldırdı eşkiyalara giriyor.orman sahneleriyle ilgili çok değişik senaryolar var kafamda ama bakalım senarist bu aklımdan geçenleri yazmaya cesaret etmişmi göreceğiz artık )
Kösem de peşinden gidiyor bakalım neler olacak
Ahmet çıldırdı eşkiyalara giriyor.orman sahneleriyle ilgili çok değişik senaryolar var kafamda ama bakalım senarist bu aklımdan geçenleri yazmaya cesaret etmişmi göreceğiz artık )
bunların edirne yolu ormanlarla kaplı hertaraf ormanlık eskiden ortam böylemiymiş acaba şimdi edirneye git 10 kilometrede bir ağaca rastlıyorsun daha geçen sene gitmiştim her taraf çıplak toprak 5 kilometre öteden bamyasıyla oynayan bir köstebeği görebilirsinher şey bizim istediğimiz gibi olacak
bunların edirne yolu ormanlarla kaplı hertaraf ormanlık eskiden ortam böylemiymiş acaba şimdi edirneye git 10 kilometrede bir ağaca rastlıyorsun daha geçen sene gitmiştim her taraf çıplak toprak 5 kilometre öteden bamyasıyla oynayan bir köstebeği görebilirsin
hatuncuğu kaçırdıkGittim geldim hala bitmemiş.
Açtım şimdi.
Belgrad ormanı bence. ))bunların edirne yolu ormanlarla kaplı hertaraf ormanlık eskiden ortam böylemiymiş acaba şimdi edirneye git 10 kilometrede bir ağaca rastlıyorsun daha geçen sene gitmiştim her taraf çıplak toprak 5 kilometre öteden bamyasıyla oynayan bir köstebeği görebilirsin
kösemdeki yürek kimsede yok kendisinide yanındaki bamyagülüde koruyorBelgrad ormanı bence. ))
Kösemin elide ağır dikkat et bence.kösemin hacı ağa orman maceraları
boynunu kesseler ne güzel oolurduKösemin elide ağır dikkat et bence.
Kösemin elide ağır dikkat et bence.
savaşa savaşa ormanın derinliklerine çekildiKösem'e noldu
Hümaşah niye bu kadar rahat? Sonuçta Ahmet'te ondan şüphelenebilir? ikide bir anasına gidiyor çünkübiz ne kadar sevinicez
hatuncuk kösemin birçok düşmanı olabilir rahat durmuyor neticedeHümaşah niye bu kadar rahat? Sonuçta Ahmet'te ondan şüphelenebilir? ikide bir anasına gidiyor çünkü
Herşeye bir lafınız var.hatuncuk kösemin birçok düşmanı olabilir rahat durmuyor neticede
meryem kaçırılıp vahide teyze olarak dönmüştü beren de artık fatma girik olarak döner zaten 20. ya da 21.bölümde zaman atlaması varmış @destere ile ağlaşın durunBurda mı bitti yani Hiç sevmedim ben bu bölümü. ss
biz biziz çünküHerşeye bir lafınız var.