Muhteşem Yüzyıl Kösem 19.Bölüm Yorumları

bülbülümüz onu da söyledi yne :oley:

sende biliyorsunki safinazlar hümaşahlar kösemin rakibi olamaz? anca yolundaki ufak tefek çakıltaşları olabilirler :)
olsun hatuncuk rahat rahat totosunun üstüne oturamayacak :)) tam yönetimi ele aldım derken oğluşu murat saraydan sürecek tam rahata erdim iboşum tahtı çıktı derken iboşun çocuğu olsun diye yıllarca uğraşacak :A neyse seninki bebek osmanı bile rahatsız etti.ss

olsun hatuncuk rahat rahat totosunun üstüne oturamayacak :)) tam yönetimi ele aldım derken oğluşu murat saraydan sürecek tam rahata erdim iboşum tahtı çıktı derken iboşun çocuğu olsun diye yıllarca uğraşacak :A neyse seninki bebek osmanı bile rahatsız etti.ss

sonuçta hep sultan kösem sultan:) düşsede kalksada devamlı zirve onun ellerinde diğerleri figüran :)

ahmet kösem yerine gözdesi mehmet girayı götürmüş edirneye ne diyorsun bu işe :D

hah işte gidip mehmet girayla her türlü fantaziyi deneyecek orda sarayın tüm yükü kösemime kalacak ondan sonra kösem kiminle uğraşsın kendisine düşman çerçöplemi uğraşsın ahmetin oynaştığı parlaklarlamı uğraşsın evlendiği adam adam değilki kadının yüzü nasıl gülecek anlamadım :)

hah işte gidip mehmet girayla her türlü fantaziyi deneyecek orda sarayın tüm yükü kösemime kalacak ondan sonra kösem kiminle uğraşsın kendisine düşman çerçöplemi uğraşsın ahmetin oynaştığı parlaklarlamı uğraşsın evlendiği adam adam değilki kadının yüzü nasıl gülecek anlamadım :)
geyiği de kaçırdı .ss

Bu orman sahnelerini nereye bağlayacaklar acaba. ss

Hümaşah çok olmaya başladı. ss

Bu orman sahnelerini nereye bağlayacaklar acaba. ss

Hümaşah çok olmaya başladı. ss

orman sahneleriyle ilgili çok değişik senaryolar var kafamda :) ama bakalım senarist bu aklımdan geçenleri yazmaya cesaret etmişmi göreceğiz artık :))

Forum İstatistikleri

Konular
176,510
Üyeler
8,563
Son Üye
arda_1980mavi