sende biliyorsunki safinazlar hümaşahlar kösemin rakibi olamaz? anca yolundaki ufak tefek çakıltaşları olabilirlerturhan sultana ka kazanacak zaten kösmüş sultan ne ka oyalasak yeridir![]()
olsun hatuncuk rahat rahat totosunun üstüne oturamayacaksende biliyorsunki safinazlar hümaşahlar kösemin rakibi olamaz? anca yolundaki ufak tefek çakıltaşları olabilirler![]()
olsun hatuncuk rahat rahat totosunun üstüne oturamayacak) tam yönetimi ele aldım derken oğluşu murat saraydan sürecek tam rahata erdim iboşum tahtı çıktı derken iboşun çocuğu olsun diye yıllarca uğraşacak
neyse seninki bebek osmanı bile rahatsız etti.ss
ahmet kösem yerine gözdesi mehmet girayı götürmüş edirneye ne diyorsun bu işesonuçta hep sultan kösem sultandüşsede kalksada devamlı zirve onun ellerinde diğerleri figüran
![]()
bende Ana haber düzeninden çekiyorum poyraz erkenden Arka sokaklar 20.15 te 45 dk uzatmalı ana habermi olur @Bully starada kızgınlığım var 2 nisanda büyük gönderme varKösem'imi ağlattı pis ergen Ahmet.![]()
Sakin ol reyiz merakla bekliyoruz göndermeni.bende Ana haber düzeninden çekiyorum poyraz erkenden Arka sokaklar 20.15 te 45 dk uzatmalı ana habermi olur @Bully starada kızgınlığım var 2 nisanda büyük gönderme var![]()
ahmet kösem yerine gözdesi mehmet girayı götürmüş edirneye ne diyorsun bu işe
geyiği de kaçırdı .sshah işte gidip mehmet girayla her türlü fantaziyi deneyecek orda sarayın tüm yükü kösemime kalacak ondan sonra kösem kiminle uğraşsın kendisine düşman çerçöplemi uğraşsın ahmetin oynaştığı parlaklarlamı uğraşsın evlendiği adam adam değilki kadının yüzü nasıl gülecek anlamadım![]()
geyiği de kaçırdı .ss
hümaşah bu hareketlerle kendi ömrünü kısaltıyorbize karşı geliyor hatuncuk kösem .ss
fantezilere formehmet girayla iskender oğlanı ahmet için kıyasıya bir mücadele veriyor kim kazanırsa ahmet onun elinde zıplayacak![]()
valla kösem gönderse zülfikar bırakmaz hümaşahıhümaşah bu hareketlerle kendi ömrünü kısaltıyor![]()
Bu orman sahnelerini nereye bağlayacaklar acaba. ss
Hümaşah çok olmaya başladı. ss