cennet in bahsettiği iki yiğit kim kösemle hümaşah içinmi söylüyor bu laflarıııyy hatuncuğun türü ne hümaşah eskiyse.ss
cennet in bahsettiği iki yiğit kim kösemle hümaşah içinmi söylüyor bu laflarıııyy hatuncuğun türü ne hümaşah eskiyse.ss
yok senle @Harunnn60 içincennet in bahsettiği iki yiğit kim kösemle hümaşah içinmi söylüyor bu lafları
noldu la en heyecanlı yerine geldik bölümünBen çıkıyorum size iyi yorumlar.
Ben çıkıyorum size iyi yorumlar.
ikiz melunlar .ssAy içim sıkıldı. ss
en fazla yarım saat sürecektir cenaze töreni fazla sürmez az kaldıAy içim sıkıldı. ss
Kuyucu Murat'la Safiş tepişecekler gibi, iyi heyecan geldi diziye.en fazla yarım saat sürecektir cenaze töreni fazla sürmez az kaldı
Kuyucu Murat'la Safiş tepişecekler gibi, iyi heyecan geldi diziye.
hem köseme nanik yapacak hem kocayı boşayıp zülfikarı alacakIyy yılan Hümaşah Ahmet'i yollayıp Kösem'e zarar verecek. ss
Ahmet'in zayıf anından faydalandı pis anası kılıklı yılan. sshem köseme nanik yapacak hem kocayı boşayıp zülfikarı alacak
haremi biz yönetiyoruz
bizim kızımız o zekasıyla her şeyi hallederAhmet'in zayıf anından faydalandı pis anası kılıklı yılan. ss
hem köseme nanik yapacak hem kocayı boşayıp zülfikarı alacak
haremi biz yönetiyoruz
Ahmet'in zayıf anından faydalandı pis anası kılıklı yılan. ss
turhan sultana ka kazanacak zaten kösmüş sultan ne ka oyalasak yeridirsenin karpuz kafalı hümaşah bu son hareketiyle kendisini hedefe koydu kösemim onada bir güzellik düşünecektir
ahmetin güçlü anına rastlamadımki adamın karakteri zayıf)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?