Muhteşem Yüzyıl: Kösem 13. Bölüm Yorumları

Vışşhh Mehmet Giray sattı Fahriye'yi. :D

Bakalım Fahriye ölümden kurtulabilecek mi, şimdi Safiş düşünsün gelecek bölüm acınası ve çaresiz hallerini sık sık izleyecez. :Z

Fahriye ölse bile Ahmet'in emri ile öleceğini düşünmüyorum ancak ve ancak bu karakter intihar ederek ölebilir. Tarihi bu kadar değiştireceklerini düşünmüyorum.

Handan ise ya Safiye'nin yada Halime'nin oyununa gelecek yani gümbürtüye gidecek. Eceli ile öldürmezler çünkü dizide heyecanlı sahne yok mutlaka değerlendirirler bu durumu.

@denizz19 sayfaya girmiyor ben reytingleri yayınlayayım :)

ilk 45 dakika
totoş=2
ab =4
abc= 4

ortadaki 45
totoş =4
ab=6
abc = 5

son 45 dakika
totoş = 5
ab = 7
abc=6

Son sahnelerde duygulandım :( umarım Ahmet Derviş paşayı idam etmez ve özellikle Mehmetin aşık olduğu kızı satmasına çok şaşkınım, üzüldüm Fahriyeye ve Safiye sultana :(

Bölümün özeti;

Geçmişte kendi ailenini feda ettigin o adam şimdi kendi ailesi için seni feda ediyor fahriye sultan..

Dün nedense ben Safiye'ye üzüldüm. :A Aslında sevinmem lazımdı ama üzüldüm niyeböyle oldu anlamadım. Youtube ve ekşi sözlüktede herkes safiyenin durumuna üzülmüş. :D
senaristler beceriksiz bence her şey lale devri ile başladı izleyici zümrütle-yeşimi tutuyodu sonra ohb geldi efsunla-nurancı oldu izleyici sonra paramparça geldi dilaracı olduk şimdi kara sevdada emir kozcuoğlu kösemde safiye dirilişte noyan yeterde yekta herkes kötüleri destekliyor :F iyileri anlatamıyor senaristler:F