işte parlakalr hep böyle yamukluk yapıyorlar sürekli ya karakter olarak ya cinsel olarak )sattı bile
Ve biter burada.
Yine son sahneler güzeldi. Fahriye'ye üzüldüm.
işte parlakalr hep böyle yamukluk yapıyorlar sürekli ya karakter olarak ya cinsel olarak )
bakalım haftaya kim ölecek fahriyoş mu handan mıkızlar için parlakların ihanet etmesi önemli değilde yuvarlak çıkmaları daha çok yıkıyor psikolojilerini istersen @Çiğdem- e soralım
Ben Fahriye'yi sevmiyordum ama şuan nötrüm o karaktere. O son sahneler beni etkiledi böyle. Hele küçük kız kapıyı kapattı ya. Dizide herkes cadı.kösem ne diyor sen bu işleri çocuk oyuncağımı sandın diyor safinaza safinaz ölene kadar gün yüzü görmeyecektir
sonrada sen şöylesin sen böylesin oluyor arkamızdan konuşma korkma açıyorsan sen aç sonucu değiştirecek halimiz yok yine listenin sonlarında olacaksınız işte
hahahah ayy çok doğru vlla o hissi çok iyi bliyorum kime göz atsam şey çıkıyor ayol hahahkızlar için parlakların ihanet etmesi önemli değilde yuvarlak çıkmaları daha çok yıkıyor psikolojilerini istersen @Çiğdem- e soralım
kız büyücü kız cadoloz kız donu zilli nasyayı afişten atmışalr beroş gelmiş komple ne büyü yaptın @destere ve @sokak sanati yla @Harunnn60 @cookies @vadikızı @mrt-06 @ozgur2113hahahah ayy çok doğru vlla o hissi çok iyi bliyorum kime göz atsam şey çıkıyor ayol hahah
Kösem'in planlarını Turhan'a anlatan kişimiymiş?ben şok ben iptal 😱 dün fahriyeyi yakalatan 10 yaşındaki bücür meleki kösemin de ölümüne sebep olan kişiymiş 😱 işte gerçek bir yılan @mrt-06 @denizz19
@sokak sanati @destere @Harunnn60 @Almila @cookies @vadikızı @HachiKo
Aynen kizimiz fahriyey yakalatti diye kizmistik neyse ki ileride ginlumuzu alacakKösem'in planlarını Turhan'a anlatan kişimiymiş?
Dün nedense ben Safiye'ye üzüldüm. Aslında sevinmem lazımdı ama üzüldüm niyeböyle oldu anlamadım. Youtube ve ekşi sözlüktede herkes safiyenin durumuna üzülmüş.Aynen kizimiz fahriyey yakalatti diye kizmistik neyse ki ileride ginlumuzu alacak
senaristler beceriksiz bence her şey lale devri ile başladı izleyici zümrütle-yeşimi tutuyodu sonra ohb geldi efsunla-nurancı oldu izleyici sonra paramparça geldi dilaracı olduk şimdi kara sevdada emir kozcuoğlu kösemde safiye dirilişte noyan yeterde yekta herkes kötüleri destekliyor iyileri anlatamıyor senaristlerDün nedense ben Safiye'ye üzüldüm. Aslında sevinmem lazımdı ama üzüldüm niyeböyle oldu anlamadım. Youtube ve ekşi sözlüktede herkes safiyenin durumuna üzülmüş.