26 bölümlük anlaşma varmış starla sonrasını düşünmeli rahmetli meral okay gibi her şeyi planlamalı dizinin 12.bölümü yayınlanırken 46.bölümde girecek olan mehmet günsuru ayarlamıştı çoktanDizi bitecek mi ki ?
26 bölümlük anlaşma varmış starla sonrasını düşünmeli rahmetli meral okay gibi her şeyi planlamalı dizinin 12.bölümü yayınlanırken 46.bölümde girecek olan mehmet günsuru ayarlamıştı çoktanDizi bitecek mi ki ?
Basma yarama ya26 bölümlük anlaşma varmış starla sonrasını düşünmeli rahmetli meral okay gibi her şeyi planlamalı dizinin 12.bölümü yayınlanırken 46.bölümde girecek olan mehmet günsuru ayarlamıştı çoktan![]()
yeter düşüşe başladı kördüğüm de özet verse düşebilir zaten aybars kartal üzerinden gidiyorlar ibrahim-belçim-alican ağırlıklı gittiklerinde düşerlerBasma yarama yaTotalde 4 A/B de 6'nın üstüne çıkmadan rahatlayamıcaz
Kördüğüm denen lanet dizi bi özet yayınlasa
![]()
Gerçi doğru reklam gelirlerimiz çok iyi neyse kiyeter düşüşe başladı kördüğüm de özet verse düşebilir zaten aybars kartal üzerinden gidiyorlar ibrahim-belçim-alican ağırlıklı gittiklerinde düşerleray neyse önemli olan reklamcılar ne diyor aslında kördüğümün reklamsız-özetsiz gitmesi oraya gidecek reklamı alırız
![]()
kördüğüm reklam verirse büyük düşüş yaşarız ama oradaGerçi doğru reklam gelirlerimiz çok iyi neyse ki![]()
Reytingler artsında reklam gelirleri biraz düşse de olurkördüğüm reklam verirse büyük düşüş yaşarız ama orada
ay ne güzel ölmüşlerduygulandım
@destere @Çiğdem- @DarkLeqenD @Almila @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60
@Dr. Sabahat last words of main chracters
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yup the very final and last words of those soperubb, heroic and awesome characters [emoji173] from "Mera Sultan " that makes a person to cry [emoji22] and because of their real and outstanding acting, these final words were breaking the feeling into pieces its like an injury to the heart and the wound lasts for a life time [emoji45][emoji22] .... speechlesssskördüğüm reklam verirse büyük düşüş yaşarız ama orada
ay ne güzel ölmüşlerduygulandım
@destere @Çiğdem- @DarkLeqenD @Almila @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60
@Dr. Sabahat last words of main chracters
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu kim la ? Sharapovacım yakında onu 4.lüğe itertenis takip eden kullarımız simona halep i destekliyor musunuz kendisi en büyük fanlarımızdandırdünya sıralamasında 1.di 3lüğe düşmüş burada aydirik yapımCI @Forumdash ın parmağı olabilir .ss neyse @destere zaten destekler spoi ye bak
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 48621
@Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Harunnn60 @Almila
çok cahalsın .ss kendisi tam bir sülüman fanıbu kim la ? Sharapovacım yakında onu 4.lüğe iter![]()
Herşey benim kontrolüm altında sıkıntı yoktenis takip eden kullarımız simona halep i destekliyor musunuz kendisi en büyük fanlarımızdandırdünya sıralamasında 1.di 3lüğe düşmüş burada aydirik yapımCI @Forumdash ın parmağı olabilir .ss neyse @destere zaten destekler spoi ye bak
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 48621
@Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Harunnn60 @Almila
İyyy pis ay yapim fani.ssHerşey benim kontrolüm altında sıkıntı yokSerena'yı açık ara birinci yapmak için ugraşiyoruz.
Ama doğru yolu bulmuş Hürrem'i tutuyor.ıyy daha yeni duymuş diziyi cahal işte .ss @destere @sokak sanati @vadikızı @cookies @Harunnn60 @Forumdash
kızın profilini mi karıştırdınAma doğru yolu bulmuş Hürrem'i tutuyor.![]()
Evet yorumda yazdım hatta.Türkiye'nin en dizisi MY'dir dedim.kızın profilini mi karıştırdın![]()
@Çiğdem- sana mesja var burada@sokak sanati na da oalbilir
@Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @destere
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CbD70WTWEAAwc0V.mp4