26 bölümlük anlaşma varmış starla sonrasını düşünmeli rahmetli meral okay gibi her şeyi planlamalı dizinin 12.bölümü yayınlanırken 46.bölümde girecek olan mehmet günsuru ayarlamıştı çoktanDizi bitecek mi ki ?
26 bölümlük anlaşma varmış starla sonrasını düşünmeli rahmetli meral okay gibi her şeyi planlamalı dizinin 12.bölümü yayınlanırken 46.bölümde girecek olan mehmet günsuru ayarlamıştı çoktanDizi bitecek mi ki ?
Basma yarama ya Totalde 4 A/B de 6'nın üstüne çıkmadan rahatlayamıcaz Kördüğüm denen lanet dizi bi özet yayınlasa26 bölümlük anlaşma varmış starla sonrasını düşünmeli rahmetli meral okay gibi her şeyi planlamalı dizinin 12.bölümü yayınlanırken 46.bölümde girecek olan mehmet günsuru ayarlamıştı çoktan
yeter düşüşe başladı kördüğüm de özet verse düşebilir zaten aybars kartal üzerinden gidiyorlar ibrahim-belçim-alican ağırlıklı gittiklerinde düşerler ay neyse önemli olan reklamcılar ne diyor aslında kördüğümün reklamsız-özetsiz gitmesi oraya gidecek reklamı alırızBasma yarama ya Totalde 4 A/B de 6'nın üstüne çıkmadan rahatlayamıcaz Kördüğüm denen lanet dizi bi özet yayınlasa
Gerçi doğru reklam gelirlerimiz çok iyi neyse kiyeter düşüşe başladı kördüğüm de özet verse düşebilir zaten aybars kartal üzerinden gidiyorlar ibrahim-belçim-alican ağırlıklı gittiklerinde düşerler ay neyse önemli olan reklamcılar ne diyor aslında kördüğümün reklamsız-özetsiz gitmesi oraya gidecek reklamı alırız
kördüğüm reklam verirse büyük düşüş yaşarız ama oradaGerçi doğru reklam gelirlerimiz çok iyi neyse ki
Reytingler artsında reklam gelirleri biraz düşse de olurkördüğüm reklam verirse büyük düşüş yaşarız ama orada
ay ne güzel ölmüşler duygulandım @destere @Çiğdem- @DarkLeqenD @Almila @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60
@Dr. Sabahat last words of main chracters
Yup the very final and last words of those soperubb, heroic and awesome characters [emoji173] from "Mera Sultan " that makes a person to cry [emoji22] and because of their real and outstanding acting, these final words were breaking the feeling into pieces its like an injury to the heart and the wound lasts for a life time [emoji45][emoji22] .... speechlesssskördüğüm reklam verirse büyük düşüş yaşarız ama orada
ay ne güzel ölmüşler duygulandım @destere @Çiğdem- @DarkLeqenD @Almila @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60
@Dr. Sabahat last words of main chracters
bu kim la ? Sharapovacım yakında onu 4.lüğe itertenis takip eden kullarımız simona halep i destekliyor musunuz kendisi en büyük fanlarımızdandır dünya sıralamasında 1.di 3lüğe düşmüş burada aydirik yapımCI @Forumdash ın parmağı olabilir .ss neyse @destere zaten destekler spoi ye bak
Ekli dosyayı görüntüle 48621
@Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Harunnn60 @Almila
çok cahalsın .ss kendisi tam bir sülüman fanıbu kim la ? Sharapovacım yakında onu 4.lüğe iter
Herşey benim kontrolüm altında sıkıntı yok Serena'yı açık ara birinci yapmak için ugraşiyoruz.tenis takip eden kullarımız simona halep i destekliyor musunuz kendisi en büyük fanlarımızdandır dünya sıralamasında 1.di 3lüğe düşmüş burada aydirik yapımCI @Forumdash ın parmağı olabilir .ss neyse @destere zaten destekler spoi ye bak
Ekli dosyayı görüntüle 48621
@Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Harunnn60 @Almila
İyyy pis ay yapim fani.ssHerşey benim kontrolüm altında sıkıntı yok Serena'yı açık ara birinci yapmak için ugraşiyoruz.
Ama doğru yolu bulmuş Hürrem'i tutuyor.ıyy daha yeni duymuş diziyi cahal işte .ss @destere @sokak sanati @vadikızı @cookies @Harunnn60 @Forumdash
kızın profilini mi karıştırdınAma doğru yolu bulmuş Hürrem'i tutuyor.
Evet yorumda yazdım hatta.Türkiye'nin en dizisi MY'dir dedim.kızın profilini mi karıştırdın
@Çiğdem- sana mesja var burada @sokak sanati na da oalbilir @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @destere
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CbD70WTWEAAwc0V.mp4