Evet [HASHTAG]#karadayiefsanesi[/HASHTAG]efsane mi 😱
ne kafayı yemesi .ss aşırı kalite kafa yapmış olabilir ama
Kafana buzlu su dökesim var.
Evet [HASHTAG]#karadayiefsanesi[/HASHTAG]efsane mi 😱
ne kafayı yemesi .ss aşırı kalite kafa yapmış olabilir ama
als ye dikkat çekmiş olurum dökEvet [HASHTAG]#karadayiefsanesi[/HASHTAG]kıskandın yine dimi.
Kafana buzlu su dökesim var.
Yeni diziyle dönsün çooook iyi oyuncu.saadet ışıl aksoy
als ye dikkat çekmiş olurum dök
ayrıca pek efsane olmadı gibi
total dizileri izle dur senYeni diziyle dönsün çooook iyi oyuncu.
@cookies esas Özgür beni örnek almalı bak yıllardır bıkmadan usanmadan başa dönüp dönüp Hayat Bilgisi'ni izliyorum.
olur tabi fanfinosu çokSen gidip Meryem'e meydan okursun.
Karadayı final günü forum TT olacak görürsün.
Evet biraz oyle olmusEvet Karadayı efsanesini yazıyorlar o yeter.
Benim de aşırı derecede hayranı olduğum diziler var ama emre kafayı yemiş bence.
O bir efsane.
Ama senin donun my li degilYeni diziyle dönsün çooook iyi oyuncu.
@cookies esas Özgür beni örnek almalı bak yıllardır bıkmadan usanmadan başa dönüp dönüp Hayat Bilgisi'ni izliyorum.
Ben de yıllardır Ezel, Menekşe ile Halil, Umut Yolcuları, Mazi Kalbimde Yaradır, Esir ŞEhrin Gözyaşları ve bu sene de her gün Boynu Bükükler izliyorum.Yeni diziyle dönsün çooook iyi oyuncu.
bnm my izlememe laf edene bak .ssBen de yıllardır Ezel, Menekşe ile Halil, Umut Yolcuları, Mazi Kalbimde Yaradır, Esir ŞEhrin Gözyaşları ve bu sene de her gün Boynu Bükükler izliyorum.
Hayattan Korkma, Romantik Komedi serilerini dahil etmiyorum bile hepsini ezberledim artık.
Seni gidi sedef fanfinfonu dizileri tutmadigi icin bu kadar fazla sizi izlemissin yoksa 1-2 tane olurduBen de yıllardır Ezel, Menekşe ile Halil, Umut Yolcuları, Mazi Kalbimde Yaradır, Esir ŞEhrin Gözyaşları ve bu sene de her gün Boynu Bükükler izliyorum.
Hayattan Korkma, Romantik Komedi serilerini dahil etmiyorum bile hepsini ezberledim artık.
Onlarda az entrika var.bnm my izlememe laf edene bak .ss
Tutan dizilerini de izledim.Seni gidi sedef fanfinfonu dizileri tutmadigi icin bu kadar fazla sizi izlemissin yoksa 1-2 tane olurdu
Aynı kafa.Ben de yıllardır Ezel, Menekşe ile Halil, Umut Yolcuları, Mazi Kalbimde Yaradır, Esir ŞEhrin Gözyaşları ve bu sene de her gün Boynu Bükükler izliyorum.
Donun derken? 😱Evet biraz oyle olmus
Ama senin donun my li degil
Kalitenin öğretmenine??total dizileri izle dur sen
olur tabi fanfinosu çok
kalite mi 😱Aynı kafa.Hepsini anlarım da Boynu Bükükler 6 bölümlük dizi izle izle sürmenaj olursun?
Donun derken? 😱
Kalitenin öğretmenine??
Donun iste @xemrexxx in donuda myli hurremliAynı kafa.Hepsini anlarım da boynu Bükükler 6 bölümlük dizi izle izle sürmenaj olursun?
Donun derken? 😱
Kalitenin öğretmenine??
Valla nazin fani degilim mineyide daha yeni kesfettimOnlarda az entrika var.Hem Ezel ve Menekşe ağır AB'ydi.Menekşe'nin finalini sevemedim bir türlü Ece - Melek sinir etmişti beni.
Tutan dizilerini de izledim.Sen Naz'ın ve Mine'nin dizilerini izlemiyon mu hiç.
Hürrem'den kalitenin sultanı oluyorda Afet Hoca'mın neyi eksik?kalite mi 😱
dizisiHürrem'den kalitenin sultanı oluyorda Afet Hoca'mın neyi eksik?
Daha izlediğin dizinin kaç bölüm olduğunu bilmiyorsunAynı kafa.Hepsini anlarım da Boynu Bükükler 6 bölümlük dizi izle izle sürmenaj olursun?
Donun derken? 😱
Kalitenin öğretmenine??
yok artıkın
Daha yolun başındasın o zaman.
Aynen ilerde minemle evlencem dahaDaha yolun başındasın o zaman.
Çok beklersin.Aynen ilerde minemle evlencem daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?