Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

Yeni diziyle dönsün çooook iyi oyuncu. :)

@cookies esas Özgür beni örnek almalı bak yıllardır bıkmadan usanmadan başa dönüp dönüp Hayat Bilgisi'ni izliyorum. :love1:
Ben de yıllardır Ezel, Menekşe ile Halil, Umut Yolcuları, Mazi Kalbimde Yaradır, Esir ŞEhrin Gözyaşları ve bu sene de her gün Boynu Bükükler izliyorum. :A

Hayattan Korkma, Romantik Komedi serilerini dahil etmiyorum bile hepsini ezberledim artık. :A

Ben de yıllardır Ezel, Menekşe ile Halil, Umut Yolcuları, Mazi Kalbimde Yaradır, Esir ŞEhrin Gözyaşları ve bu sene de her gün Boynu Bükükler izliyorum. :A

Hayattan Korkma, Romantik Komedi serilerini dahil etmiyorum bile hepsini ezberledim artık. :A
bnm my izlememe laf edene bak .ss

Seni gidi sedef fanfinfonu dizileri tutmadigi icin bu kadar fazla sizi izlemissin yoksa 1-2 tane olurdu

Aynı kafa. :bhr: Hepsini anlarım da Boynu Bükükler 6 bölümlük dizi izle izle sürmenaj olursun? :(

Evet biraz oyle olmus :kiki:

Ama senin donun my li degil :A
Donun derken? 😱

total dizileri izle dur sen :A

olur tabi fanfinosu çok :F
Kalitenin öğretmenine?? :bağır:

Aynı kafa. :bhr: Hepsini anlarım da boynu Bükükler 6 bölümlük dizi izle izle sürmenaj olursun? :(

Donun derken? 😱

Donun iste @xemrexxx in donuda myli hurremli :A
Onlarda az entrika var. :A Hem Ezel ve Menekşe ağır AB'ydi. :A Menekşe'nin finalini sevemedim bir türlü Ece - Melek sinir etmişti beni. :A

Tutan dizilerini de izledim. :A Sen Naz'ın ve Mine'nin dizilerini izlemiyon mu hiç. :A
Valla nazin fani degilim mineyide daha yeni kesfettim :)

Aynı kafa. :bhr: Hepsini anlarım da Boynu Bükükler 6 bölümlük dizi izle izle sürmenaj olursun? :(

Donun derken? 😱

Daha izlediğin dizinin kaç bölüm olduğunu bilmiyorsun:bağır: 6 değil 7 bölüm sürdü. :A Hem ben her gün yeniden izlemiş gibi gülüyorum o diziye. :A Bitmeseydi keşke. :A

Ayrıca ben de sabahları kalkıp Hayat Bilgisi izliyorum benim için efsanedir Gani ve son sezona rağmen. :F