Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

Ne yani koskoca kanal d kendi yapımına gündüz kuşağına atıldı, yurt dışında ilk 5'e giremediğni saniyim diyeceği yok ya
türk dizileri içinde en çok izlenen 5 te değil diyorum
ayrıca normal bir durum gün içine atılmak
fgsn bile atılmış öbgz ne ki

misal dizilerin satıldığı en kalabalık ülke pakistanda öğlen 12:00 da yayınlanıyor baştan 10 milyon izleyici kaybetti
Whhaaagggghhhtttt!!!!!!! 😱
Sırbistanda [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 16'ya atıldı diye demediğinizi bırakmadiniz peki buna ne demeli???

bundan da bahsettim konularımda sen dikakt etmedin demek ki
Hiçte bile bahsetmedin
Mesela geçen sene açtiğin Yunanistan konusunda sana OBGZ 'de ilk 10'a giremiyor diyordum ama sen hala FSGN vs Karadayı hikayesini anlatıp duruyordun

OBGZ'ye düşmanliğin bugun başlamiş zaar onu dedim bunu dedim şunu dedim diyorsun

yakupla kaç kez tartıştık bunu tabi sen ay yapma fokuslandığından farkında değilsin

rosemary@senaakmann 8h
Uyumadan önce muhteşem yüzyıl izledim rüyamda hatice sultan mutlu olsun diye aqua parka götürüyorlardı

@pompy de my izliyormuş bakın
@mrt-06 @Çiğdem- @yatutarsa

Son düzenleme:
Hmmm!!! kişinin fanliğina göre yorum atıyorum diyorsun
Yoksa başka bişey değil
ne alakası var kişi fanlığına göre görüyor diyorum
şimdi medcezire 10 tane laf atsam yakup görmez bile

Özlem Kumrular@Donquijote1974 10h
Syros-Tinos arası feribotta 5 dk'da 2 Türk dizisi reklamı vardı: Muhteşem Yüzyıl ve Karadayı. Tanrı onlara sabır versin

yunanistanda kaçkış yok

Matematik öğren
KPA %20 share alip FSGN'in %35'i ediyorsa FSGN kaç share alıyordu??? %60?%70? %80?
atarda insan bu kadar atmaz
fgsn geçen sene 7-8 reytin alıyordu ve 4.-5. oluyordu kpa şimdi 20 share alıyor reytingi 3 reytingin asltında
her zaman aynı izleyici oalcak diye bir kaide yok

fgsn geçen sene 7-8 reytin alıyordu ve 4.-5. oluyordu kpa şimdi 20 share alıyor reytingi 3 reytingin asltında
her zaman aynı izleyici oalcak diye bir kaide yok
Reyting oranından gelmedin önce
Share'den girdin ordan çık reyting oranından değil