osmanlıya dahil eşyalar satılıcaksa eğer ben bile alırdım vlla 🙂🙂artık alışveriş iburadan yapıyoz paralar yabancılara gitmesin @mrt-06 @Bully @sokak sanati @yatutarsa @Almila @HachiKo
Ekli dosyayı görüntüle 37132
osmanlıya dahil eşyalar satılıcaksa eğer ben bile alırdım vlla 🙂🙂
al sana dediğim çıktı işte MUNDOFOX 'ta yayınlanacakmiş dizi Gözümüz aydınlatinler olsun tabi başımızın ütünde yerleri var neyse local programming diyebişi var tüm kanallarda saat 20:00 öncesi bazıları saat 22:00 den sonra da yerel programalra döniyi 5 kanal içinde bunu fox ve cw yapıyor bu da pazartesi gününün tablosu bence my 7-8 arasına gelir ya da 6-7 ama 22:00 den sonra olsa da fena olmaz fox zaten son dizisinin senaryosunu da satın aldı türk dizileri ile ilgilenmeye başlamış adamlarEkli dosyayı görüntüle 34498
biosunu 4. sınıf ingilizcesi düzeyinde yazan bir ergenin söylediklerini takmamak gerek▲$ELİN▲ @seliinnbiebeer 6 sa.
Muhteşem Yüzyıl Dünyada toplam 250 milyon kişi tarafından izleniyomuş desene rezil olduk ((((((((
bunu diyenin profil resminin justin bieber olması
@destere @Forumdash @Çiğdem- @mrt-06 @yatutarsa
Elif Akdoğan biosunu 4. sınıf ingilizcesi düzeyinde yazan bir ergenin söylediklerini takmamak gerek
hemen takibe alalım elif hanımıElif Akdoğan @Euakdogan 6 sa.
Da Vinci olmamış bu sezon.. Türk Türk gibi değil,Yeniçeriler hiç olmamış zaten hiç mi Muhteşem Yüzyıl izlemediniz
burada da @Forumdash ve @sokak sanati na taş atmışlar helal olsun
Amma profilini incele kimi seviyorElif Akdoğan @Euakdogan 6 sa.
Da Vinci olmamış bu sezon.. Türk Türk gibi değil,Yeniçeriler hiç olmamış zaten hiç mi Muhteşem Yüzyıl izlemediniz
burada da @Forumdash ve @sokak sanati na taş atmışlar helal olsun
ama harbiden kötüydü şehzade ingilizce konuşiyidi türkçesi ingilizcesinden kötüydühemen takibe alalım elif hanımı
milleti taciz etmem benAmma profilini incele kimi seviyor
Tabii canm..Dingonun ahırı gibi girmişssin profiline tecavüz eder gibi hunharca almişssin tweeti burda paylaşiyorsunama harbiden kötüydü şehzade ingilizce konuşiyidi türkçesi ingilizcesinden kötüydü
milleti taciz etmem ben
yok artık arama kısmına my yazıyorum gelenlere bakiyimTabii canm..Dingonun ahırı gibi girmişssin profiline tecavüz eder gibi hunharca almişssin tweeti burda paylaşiyorsun
İşte o tweet yoldan geçmiş sende peşine takılmışssınyok artık arama kısmına my yazıyorum gelenlere bakiyim
😱 sen karadayına bak ab de 7 almışİşte o tweet yoldan geçmiş sende peşine takılmışssın
Geçen haftada 7'diydi 2 haftalık geçikmeyle haber veriyorsun her zamanki gibi😱 sen karadayına bak ab de 7 almış
ama bu sezon finaliGeçen haftada 7'diydi 2 haftalık geçikmeyle haber veriyorsun her zamanki gibi
İlk sezon finali de normal reyting almişti değişen bişey yok MY finalken 10 aldiama bu sezon finali