aaaa @Forumdash işi gücü yok bunlarımı yazıyortwitterdan alıyom lo bunlarıbak bu da @Forumdash şoparı
Game of Thrones'tan başka dizi takip etmeyecek kadar elit biriyken Mehmet Günsür için bir sezon Muhteşem Yüzyıl izledim. Allah affetsin.
aaaa @Forumdash işi gücü yok bunlarımı yazıyortwitterdan alıyom lo bunlarıbak bu da @Forumdash şoparı
Game of Thrones'tan başka dizi takip etmeyecek kadar elit biriyken Mehmet Günsür için bir sezon Muhteşem Yüzyıl izledim. Allah affetsin.
izliyor tabiaaaa @Forumdash işi gücü yok bunlarımı yazıyor![]()
ben hepp unutmuştum bunu oy verenler bile oluyorhttps://fav10.net/media/my-İzlerken-Çiğdem.113/#comment-
@Çiğdem- i uslu bir kız sananlar düşük point veriyi bir de siz bakın @Bully @mrt-06 @ozgur2113
gerçekelr bunlarben hepp unutmuştum bunu oy verenler bile oluyor![]()
niye normal konu olarak sayılmıyorda oy kısmına alınıyor reklam olacazgerçekelr bunlar![]()
herkeşler görsünniye normal konu olarak sayılmıyorda oy kısmına alınıyor reklam olacaz![]()
Karadayı izleyen MY'li mi? Çok iyimiş.my nin italya grubunda ne paylaşmış melunlar.ss bunları afaroz etmeliyim tez vakitte.ss
@Çiğdem- @Reytinger @Yakamoz-Asi @Forumdash @Bully @destere
Ekli dosyayı görüntüle 37077
yok lo elin italyanı nereden izleyecek italyan-türk karışık grup konuşuyoz kesin melunun biri demiştir.ss grubu kötü amaçlar için kullanan bir melun var kesinKaradayı izleyen MY'li mi? Çok iyimiş.Aynı ben.
![]()
MY izliyor da Karadayı mı izlemeyecek?yok lo elin italyanı nereden izleyecek italyan-türk karışık grup konuşuyoz kesin melunun biri demiştir.ss grubu kötü amaçlar için kullanan bir melun var kesin![]()
ben o kısmı geçtim italyanlara kötü tanıtılacağız bu gidişleMY izliyor da Karadayı mı izlemeyecek?![]()
Bir şey olmaz.ben o kısmı geçtim italyanlara kötü tanıtılacağız bu gidişle![]()
Kurtuluyoruz inşallah.Ekli dosyayı görüntüle 37093
sülüman gelinliğini giymiş veda turunda@destere @Bully @Çiğdem- @Forumdash @mrt-06