aaaa @Forumdash işi gücü yok bunlarımı yazıyortwitterdan alıyom lo bunları bak bu da @Forumdash şoparı
Game of Thrones'tan başka dizi takip etmeyecek kadar elit biriyken Mehmet Günsür için bir sezon Muhteşem Yüzyıl izledim. Allah affetsin.
aaaa @Forumdash işi gücü yok bunlarımı yazıyortwitterdan alıyom lo bunları bak bu da @Forumdash şoparı
Game of Thrones'tan başka dizi takip etmeyecek kadar elit biriyken Mehmet Günsür için bir sezon Muhteşem Yüzyıl izledim. Allah affetsin.
izliyor tabi ama belli etmiyi ay yapım grubunda ya onun dizilerini geçen tek dizi my olduğu için zoruna gidiyi söylemezaaaa @Forumdash işi gücü yok bunlarımı yazıyor
ben hepp unutmuştum bunu oy verenler bile oluyorhttps://fav10.net/media/my-İzlerken-Çiğdem.113/#comment-
@Çiğdem- i uslu bir kız sananlar düşük point veriyi bir de siz bakın @Bully @mrt-06 @ozgur2113
gerçekelr bunlarben hepp unutmuştum bunu oy verenler bile oluyor
niye normal konu olarak sayılmıyorda oy kısmına alınıyor reklam olacazgerçekelr bunlar
herkeşler görsünniye normal konu olarak sayılmıyorda oy kısmına alınıyor reklam olacaz
Karadayı izleyen MY'li mi? Çok iyimiş. Aynı ben.my nin italya grubunda ne paylaşmış melunlar.ss bunları afaroz etmeliyim tez vakitte.ss
@Çiğdem- @Reytinger @Yakamoz-Asi @Forumdash @Bully @destere
Ekli dosyayı görüntüle 37077
yok lo elin italyanı nereden izleyecek italyan-türk karışık grup konuşuyoz kesin melunun biri demiştir.ss grubu kötü amaçlar için kullanan bir melun var kesinKaradayı izleyen MY'li mi? Çok iyimiş. Aynı ben.
MY izliyor da Karadayı mı izlemeyecek?yok lo elin italyanı nereden izleyecek italyan-türk karışık grup konuşuyoz kesin melunun biri demiştir.ss grubu kötü amaçlar için kullanan bir melun var kesin
ben o kısmı geçtim italyanlara kötü tanıtılacağız bu gidişleMY izliyor da Karadayı mı izlemeyecek?
Bir şey olmaz.ben o kısmı geçtim italyanlara kötü tanıtılacağız bu gidişle
Kurtuluyoruz inşallah.Ekli dosyayı görüntüle 37093
sülüman gelinliğini giymiş veda turunda @destere @Bully @Çiğdem- @Forumdash @mrt-06