vışşhhŞöyle oluyormuş; Sen 3 sezon boyunca Hürrem'i kendine aşık etmeye çalışıyorsun ve sezon finalinde amacına ulaşıyorsun sonra 4. sezonda da Vahideli Hürrem'le aşk yaşıyorsun. Trajediye gel, ahaha.
fragman çıktı hakkın rahmetine kavuşmuş
vışşhhŞöyle oluyormuş; Sen 3 sezon boyunca Hürrem'i kendine aşık etmeye çalışıyorsun ve sezon finalinde amacına ulaşıyorsun sonra 4. sezonda da Vahideli Hürrem'le aşk yaşıyorsun. Trajediye gel, ahaha.
fanfino yazarı ranini meryemin yeni dizisini ima eden bir tweet atnış baktım tükenmez kalem hesabı beğenmiş hemen bir an çok korktum neyse ki fake hesabıymış t.kaleminSonu güzel bitti.
Ay bende bir an korktum.fanfino yazarı ranini meryemin yeni dizisini ima eden bir tweet atnış baktım tükenmez kalem hesabı beğenmiş hemen bir an çok korktum neyse ki fake hesabıymış t.kalemin@mrt-06 @Forumdash
totalin dibi ganiyi ab yapıcan illaGani'm tweet atmıştı o hesap sahtedir diye. Ama Tükenmez Kalem ile çalışmasını isterim.
Ne oldu? Ben bitti diye kapadım.Sonu güzel bitti.
Wilma gibi günlük dizilere düşmesin de Gani ile çalışsın.totalin dibi ganiyi ab yapıcan illa
wilma ile meryem öbgz ile my denk diziler değil ( @yakup09 a taşWilma gibi günlük dizilere düşmesin de Gani ile çalışsın.
Sonunda o Victoria varya şehzadelerin bulunduğu odayı yaktı yangın çıktı.Ne oldu? Ben bitti diye kapadım.
bilmiyorum çok sağolSonunda o Victoria varya şehzadelerin bulunduğu odayı yaktı yangın çıktı.
Zey-Ker fanlarına laf yok melun.stvdeki belgeseller de iyineyse 30.dk ye al
bir de işte ab grubunun 1 numaralı çifti
@Çiğdem- @yakup09 @yatutarsa @mrt-06
Quyin @queenisbackbaby 5h
hangi muhteşem yüzyıl şehzadesisin testini çözüp mustafa çıktım, sonra testi yine yaptım beyazıd çıktım her şekilde boğuyorlar a..
beter ol melun .ss
- ZeyKer∞HanKer
@snm_asamaz 7h
Muhteşem yüzyıl'ı izlediyse Okan'ı da izliyodu demek.Okan'ı izliyosa aklına Hande geliyodu demek.++
ZeyKer∞HanKer @snm_asamaz 7h
Kerem Halit ergenç'in oyunculuğunu beğendiğini söyledi.Buna göre; Halit'i beğendiyse Muhteşem yüzyıl'ı izliyodu demek++
işte @Bully nin izlediği dizinin fanı bu ka olur .ss @Reytinger @mrt-06 @Forumdash
Bence aynı ikisi de yabancı oyuncu Türkiye'ye gelip tek diziyle bir anda meşhur oldular hem de aynı dönem Wilma yanlış tercihler yaptı Meryem de aynı kaderi yaşamaz umarım.wilma ile meryem öbgz ile my denk diziler değil ( @yakup09 a taş) [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in ayağına tims gitti acun gitti star gitti kadın bir dünya starı
wilmaya gelen tekliflere bak meryeme gelenlere bak fark ortadaBence aynı ikisi de yabancı oyuncu Türkiye'ye gelip tek diziyle bir anda meşhur oldular hem de aynı dönem Wilma yanlış tercihler yaptı Meryem de aynı kaderi yaşamaz umarım.
Aaa bunu yaptığını hiç hatırlamıyordum. 😱 Köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın yılan.Sonunda o Victoria varya şehzadelerin bulunduğu odayı yaktı yangın çıktı.
haketti o melun sülümanla halvet ne demek .ssZey-Ker fanlarına laf yok melun.
Bu arada my'ye denk geldim ben de tatilde [HASHTAG]#ruscadisihurrem[/HASHTAG] Gülnihal'e ne etmiş öyle unutmuşum.
Canım belki ona da gitmiştir. Neyse yarın Yakup gerekli açıklamayı yapacaktır. .sswilmaya gelen tekliflere bak meryeme gelenlere bak fark ortada
ne gidecek yav meryem bir dünya starı türkiyedeki tüm oyunculardan daha meşhur oldu tek diziyle bir beren yarışabilir o da belkiCanım belki ona da gitmiştir. Neyse yarın Yakup gerekli açıklamayı yapacaktır. .ss
Çin gözlü yılan .s.sAaa bunu yaptığını hiç hatırlamıyordum. 😱 Köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın yılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?