Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

Şöyle oluyormuş; Sen 3 sezon boyunca Hürrem'i kendine aşık etmeye çalışıyorsun ve sezon finalinde amacına ulaşıyorsun sonra 4. sezonda da Vahideli Hürrem'le aşk yaşıyorsun. Trajediye gel, ahaha. :F
vışşhh :( kAbustan beter :(

fragman çıktı hakkın rahmetine kavuşmuş :T

Gani'm tweet atmıştı o hesap sahtedir diye. Ama Tükenmez Kalem ile çalışmasını isterim. :A :Z

stvdeki belgeseller de iyi :A neyse 30.dk ye al

bir de işte ab grubunun 1 numaralı çifti :A

@Çiğdem- @yakup09 @yatutarsa @mrt-06

Quyin@queenisbackbaby 5h
hangi muhteşem yüzyıl şehzadesisin testini çözüp mustafa çıktım, sonra testi yine yaptım beyazıd çıktım her şekilde boğuyorlar a..

beter ol melun .ss

1. ZeyKer∞HanKer@snm_asamaz 7h
    Muhteşem yüzyıl'ı izlediyse Okan'ı da izliyodu demek.Okan'ı izliyosa aklına Hande geliyodu demek.++

2. ZeyKer∞HanKer@snm_asamaz 7h
    Kerem Halit ergenç'in oyunculuğunu beğendiğini söyledi.Buna göre; Halit'i beğendiyse Muhteşem yüzyıl'ı izliyodu demek++

işte @Bully nin izlediği dizinin fanı bu ka olur .ss @Reytinger @mrt-06 @Forumdash
Zey-Ker fanlarına laf yok melun. :T:

Bu arada my'ye denk geldim ben de tatilde [HASHTAG]#ruscadisihurrem[/HASHTAG] Gülnihal'e ne etmiş öyle unutmuşum. :(

wilma ile meryem öbgz ile my denk diziler değil ( @yakup09 a taş:A) [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in ayağına tims gitti acun gitti star gitti kadın bir dünya starı :A
Bence aynı ikisi de yabancı oyuncu Türkiye'ye gelip tek diziyle bir anda meşhur oldular hem de aynı dönem Wilma yanlış tercihler yaptı Meryem de aynı kaderi yaşamaz umarım. :A