izle izle fazla my göz çıkarmazSıkıntıdan Muhteşem Yüzyıl izliyorum, artık hafta içi de yetmiyor bana.Yakında Emre gibi olucam. .ss
Pargalı'nın tipe bak.@xemrexxx
aferin doğru yolu bulmuşsunSıkıntıdan Muhteşem Yüzyıl izliyorum, artık hafta içi de yetmiyor bana.Yakında Emre gibi olucam. .ss
Pargalı'nın tipe bak.@xemrexxx
izle izle fazla my göz çıkarmaz
Şimdi Star'daki bölümünü izliycem Valide'nin öldüğü bölümü.aferin doğru yolu bulmuşsuncips aldın mı cips?
bırak üzülme ona.ssŞimdi Star'daki bölümünü izliycem Valide'nin öldüğü bölümü.Yok cipsi akşam alıcam seçim izlerim belki.
o cipsi kasteden kim .ssŞimdi Star'daki bölümünü izliycem Valide'nin öldüğü bölümü.Yok cipsi akşam alıcam seçim izlerim belki.
Sen de zavallı kadına taktın.bırak üzülme ona.ss
Yok artık o kadar da değil.
ne zavallısı katil oSen de zavallı kadına taktın.
Yok artık o kadar da değil.
Gece tekrardan bakıcam bakalım senin gördüğün bizim göremediğimiz o ayrıntı ne.ne zavallısı katil o
iyi izleGece tekrardan bakıcam bakalım senin gördüğün bizim göremediğimiz o ayrıntı ne.Hayır ben göremedim xemrex görürdü sen bence haksız yere kadını suçluyon.
buneeee
ne bilem lo gerçi yurtdışnda az oy kullanılmış @Yakamoz-Asi dahA iyi bilirMeryem oy kullanmış mı lo.@xemrexxx
Sen bilmezsen ben mi bilcem?ne bilem lo gerçi yurtdışnda az oy kullanılmış @Yakamoz-Asi dahA iyi bilir
İzledim ama yok ya.ne zavallısı katil o
Onlar Star'ın şehzadeleri favorim. <3
@Ahmad ne diyor bu afişlerde@mrt-06 @yatutarsa @Forumdash @destere
@Çiğdem- rusyalara el atmış parlak oğlanlar için
lafa bakİzledim ama yok ya.İç diyor içmiycem diyor zorla içiriyor ama o içirdiği iyi gelirmiş. .ss
Onlar Star'ın şehzadeleri favorim. <3
Yalan mı Star'daki bölümlerinde büyümedi o ikisi. Yine Mustafa'yı kaptırmadık.lafa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?