abart abartinsan insandır.ss ayrıca o devleti ali osmanın tek umuduydu aydınlık yarınlarıydı doğmamış güneşiydi![]()
abart abartinsan insandır.ss ayrıca o devleti ali osmanın tek umuduydu aydınlık yarınlarıydı doğmamış güneşiydi![]()
yatutarsa bu sefer abarttın Mahidevran üzüntüden sıkıntıdan düşürdü çocuğu ayrıca Valide sultan hep Mahidevran'ı destekliyor niye böyle bir şey yapsın.az bile yazdım.ss dimi @mrt-06![]()
hayır yahuyatutarsa bu sefer abarttın Mahidevran üzüntüden sıkıntıdan düşürdü çocuğu ayrıca Valide sultan hep Mahidevran'ı destekliyor niye böyle bir şey yapsın.![]()
Yine de olacak iş değil dediğin.hayır yahudedim ya yüzük olayına kızdı
peki valideye konduramıyorsan sen bilirsin bir şey diyememYine de olacak iş değil dediğin.![]()
my nin grubu italyan fanları falan var işteNe grubu lo?Zaten sen bir yerde varsan mutlaka orda konu dışına çıkılır.
![]()
Tamam da RTE ne alaka MY ile.my nin grubu italyan fanları falan var işte![]()
türkiyeyi tanıtıyoz adamlaraTamam da RTE ne alaka MY ile.![]()
İlginç.türkiyeyi tanıtıyoz adamlara![]()
ayrıca rte yi italyan bir teyze paylaşmış ona sor![]()
sanki ne yazdığını anladınİlginç.
Boşuna Dünya lideri demiyorlarmış.![]()
halı fabrikasından türk hamamına her şeyi paylaşıyorlarO da doğru.![]()
Tekrarlarını veren kanal yok mu orada. Ee her ülkede Show yok.halı fabrikasından türk hamamına her şeyi paylaşıyorlarmy bitince konuşacak şey arıyorlar herhalde
![]()
aha daha perşembe günü demişim @mrt-06 .sskadın kaliteden anlıyoryaprak dökümünde kimi tutuyormuş sorsana leyla mı necla mı
hadi ben kaçtım sen devam et @mrt-06yorum yazmayanların [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] gibi karısı olsun (amen)
![]()
verdirtmeye çalışıyorlarTekrarlarını veren kanal yok mu orada. Ee her ülkede Show yok.![]()
Ayol beni de kendine benzettin.
Ayol desek Çiko'ya, beddua etsek sana benziyorum. En iyisi hiç konuşmıyım ben.daha çok @Çiğdem- e benzemiş bu laf![]()