izle izle fazla my göz çıkarmazSıkıntıdan Muhteşem Yüzyıl izliyorum, artık hafta içi de yetmiyor bana.Yakında Emre gibi olucam. .ss
Pargalı'nın tipe bak.@xemrexxx
![]()
aferin doğru yolu bulmuşsunSıkıntıdan Muhteşem Yüzyıl izliyorum, artık hafta içi de yetmiyor bana.Yakında Emre gibi olucam. .ss
Pargalı'nın tipe bak.@xemrexxx
![]()
izle izle fazla my göz çıkarmaz![]()
Şimdi Star'daki bölümünü izliycem Valide'nin öldüğü bölümü.aferin doğru yolu bulmuşsuncips aldın mı cips?
bırak üzülme ona.ssŞimdi Star'daki bölümünü izliycem Valide'nin öldüğü bölümü.Yok cipsi akşam alıcam seçim izlerim belki.
![]()
o cipsi kasteden kim .ssŞimdi Star'daki bölümünü izliycem Valide'nin öldüğü bölümü.Yok cipsi akşam alıcam seçim izlerim belki.
![]()
Sen de zavallı kadına taktın.bırak üzülme ona.ss
Yok artık o kadar da değil.
ne zavallısı katil oSen de zavallı kadına taktın.
Yok artık o kadar da değil.
![]()
Gece tekrardan bakıcam bakalım senin gördüğün bizim göremediğimiz o ayrıntı ne.ne zavallısı katil o![]()
iyi izleGece tekrardan bakıcam bakalım senin gördüğün bizim göremediğimiz o ayrıntı ne.Hayır ben göremedim xemrex görürdü sen bence haksız yere kadını suçluyon.
![]()
buneeee
ne bilem lo gerçi yurtdışnda az oy kullanılmış @Yakamoz-Asi dahA iyi bilirMeryem oy kullanmış mı lo.@xemrexxx
Sen bilmezsen ben mi bilcem?ne bilem lo gerçi yurtdışnda az oy kullanılmış @Yakamoz-Asi dahA iyi bilir
İzledim ama yok ya.ne zavallısı katil o![]()
Onlar Star'ın şehzadeleri favorim. <3![]()
![]()
![]()
@Ahmad ne diyor bu afişlerde@mrt-06 @yatutarsa @Forumdash @destere
@Çiğdem- rusyalara el atmış parlak oğlanlar için![]()
lafa bakİzledim ama yok ya.İç diyor içmiycem diyor zorla içiriyor ama o içirdiği iyi gelirmiş. .ss
Onlar Star'ın şehzadeleri favorim. <3
![]()
Yalan mı Star'daki bölümlerinde büyümedi o ikisi. Yine Mustafa'yı kaptırmadık.lafa bak![]()
![]()
![]()