abart abartinsan insandır.ss ayrıca o devleti ali osmanın tek umuduydu aydınlık yarınlarıydı doğmamış güneşiydi
abart abartinsan insandır.ss ayrıca o devleti ali osmanın tek umuduydu aydınlık yarınlarıydı doğmamış güneşiydi
yatutarsa bu sefer abarttın Mahidevran üzüntüden sıkıntıdan düşürdü çocuğu ayrıca Valide sultan hep Mahidevran'ı destekliyor niye böyle bir şey yapsın.az bile yazdım.ss dimi @mrt-06
hayır yahuyatutarsa bu sefer abarttın Mahidevran üzüntüden sıkıntıdan düşürdü çocuğu ayrıca Valide sultan hep Mahidevran'ı destekliyor niye böyle bir şey yapsın.
Yine de olacak iş değil dediğin.hayır yahudedim ya yüzük olayına kızdı
peki valideye konduramıyorsan sen bilirsin bir şey diyememYine de olacak iş değil dediğin.
my nin grubu italyan fanları falan var işteNe grubu lo?Zaten sen bir yerde varsan mutlaka orda konu dışına çıkılır.
Tamam da RTE ne alaka MY ile.my nin grubu italyan fanları falan var işte
türkiyeyi tanıtıyoz adamlaraTamam da RTE ne alaka MY ile.
İlginç.türkiyeyi tanıtıyoz adamlara
ayrıca rte yi italyan bir teyze paylaşmış ona sor
sanki ne yazdığını anladınİlginç.
Boşuna Dünya lideri demiyorlarmış.
halı fabrikasından türk hamamına her şeyi paylaşıyorlarO da doğru.
Tekrarlarını veren kanal yok mu orada. Ee her ülkede Show yok.halı fabrikasından türk hamamına her şeyi paylaşıyorlarmy bitince konuşacak şey arıyorlar herhalde
aha daha perşembe günü demişim @mrt-06 .sskadın kaliteden anlıyoryaprak dökümünde kimi tutuyormuş sorsana leyla mı necla mı
hadi ben kaçtım sen devam et @mrt-06yorum yazmayanların [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] gibi karısı olsun (amen)
verdirtmeye çalışıyorlarTekrarlarını veren kanal yok mu orada. Ee her ülkede Show yok.
Ayol beni de kendine benzettin.
Ayol desek Çiko'ya, beddua etsek sana benziyorum. En iyisi hiç konuşmıyım ben.daha çok @Çiğdem- e benzemiş bu laf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?