Afife Hatun'un öldüğü sahneyi izlememişim bak, sen paylaşınca farkettim.![]()
afife hatunumuzu katletmişti darbeci musti yandaşları unutma unutturma ey Türkiye@sürgünüm @*YıldırıM* @Reytinger
Afife Hatun'un öldüğü sahneyi izlememişim bak, sen paylaşınca farkettim.![]()
afife hatunumuzu katletmişti darbeci musti yandaşları unutma unutturma ey Türkiye@sürgünüm @*YıldırıM* @Reytinger
musti öldürdü.ssAfife Hatun'un öldüğü sahneyi izlememişim bak, sen paylaşınca farkettim.![]()
O sahnede yani hürrem oğlunun yanına giderken tam durdular ve o müzik çaldı tüylerim kalkmıştı.O müzik çok güzel![]()
ivet her müziği gibiO sahnede yani hürrem oğlunun yanına giderken tam durdular ve o müzik çaldı tüylerim kalkmıştı.O müzik çok güzel![]()
Ne mustisi yalana bak mustiyle alakası yoktu.Mahidevranladamusti öldürdü.ss
nasıl yok piri reis öldürttü işte mustiyi tahta çkartmak isterken .ssNe mustisi yalana bak mustiyle alakası yoktu.Mahidevranlada
yandaşalrı öldürüd yaşlı başlı kadını neyseki cezalarını aldı tüm melunlarMustafa yapmaz öyle şeyler.😱
Koyduğun video engellenmiş.videoyu koyduk aç izle sahneyi .ss
Uyardıı sen hemen birini önce uyarmak yerine dövermisin?
1:30:50 den sonrası
ama durdurmadı o melunları da demek ki göz yumdu .ss
adamların amacı süloyu tahttan indirmekUyardıı sen hemen birini önce uyarmak yerine dövermisin?
nasıl engelli youtubden izle.ssKoyduğun video engellenmiş.![]()
Gaddarrrrrrrrrrrrrrradamların amacı süloyu tahttan indirmekneyi uyarıyor yok etmesi lazım
nasıl engelli youtubden izle.ss
sen de darbecisin.ssGaddarrrrrrrrrrrrrrrSeni destekleyen birini öldürecek misin ben olsam mustinin yaptığını yapardım.
Bir şey yoktu.adamların amacı süloyu tahttan indirmekneyi uyarıyor yok etmesi lazım
nasıl engelli youtubden izle.ss
Ne alakası var şimdi biraz olalara tarafsız baksen de darbecisin.ss