Zorla taktiriyodur egee pesimden gelmezseniz @destere sizi kapar diyeayol her yerde parlak oğlanları peşine takıyor sonra ailesi yer değiştirmek zorunda kalıyor
ne büyük bir şeref![]()
Ne şeref ama.ayol her yerde parlak oğlanları peşine takıyor sonra ailesi yer değiştirmek zorunda kalıyor
ne büyük bir şeref![]()
Ne guzel iste bu cok onemli bisey meryemle ayni ortamda bulunmakNe şeref ama.Bu arada dizideki rol arkadaşı yani gerçek arkadaşı değil.
![]()
o dahabüyük bir şerefNe şeref ama.Bu arada dizideki rol arkadaşı yani gerçek arkadaşı değil.
![]()
Hiçbir zaman inanmadım ama neyse günahını almıyım.o dahabüyük bir şeref![]()
gülnihal? (burcu tuna)Hiçbir zaman inanmadım ama neyse günahını almıyım.Hani şey Hürrem'in ilk bölümler hep yanında olan kız vardı ya o, adı aklıma gelmedi.
![]()
Aa evet o hatta sonra Eve Düşen Yıldırım'da oynamıştı.gülnihal? (burcu tuna)
mahidevranımın dövdüğü bölüm 4. bölümdü galiba
Gülşah'a dayak attırmıyor muydu? 😕mahidevranımın dövdüğü bölüm 4. bölümdü galiba![]()
yok izin vermiyordu gülşah aGülşah'a dayak attırmıyor muydu? 😕
sonrasında mahonun her yeri kırılacak
Yazık başbakana göndermeye bak senSarphan Uzunoğlu @sarphanuzunoglu 11h
AB'nin bakış açısında yarattıkları illüzyon da dağıldı. Arap Dünyası'ndaki itibarımızı da Muhteşem Yüzyıl dizisi koruyor, Başbakan değil.
işte gerçekler@yatutarsa @mrt-06 @Forumdash @sürgünüm @Çiğdem- @destere @*YıldırıM*
dünyada [HASHTAG]#hurrremeryem[/HASHTAG] ka güzeli,ytnekli,şirin temsilci var mıYazık başbakana göndermeye bak senDünyada şimdi böyle lider varmı tek kişi söyleyin bana
Yokta her şeyde laf başbakana geliyordünyada [HASHTAG]#hurrremeryem[/HASHTAG] ka güzeli,ytnekli,şirin temsilci var mı![]()