Zorla taktiriyodur egee pesimden gelmezseniz @destere sizi kapar diyeayol her yerde parlak oğlanları peşine takıyor sonra ailesi yer değiştirmek zorunda kalıyor
ne büyük bir şeref
Ne şeref ama.ayol her yerde parlak oğlanları peşine takıyor sonra ailesi yer değiştirmek zorunda kalıyor
ne büyük bir şeref
Ne guzel iste bu cok onemli bisey meryemle ayni ortamda bulunmakNe şeref ama.Bu arada dizideki rol arkadaşı yani gerçek arkadaşı değil.
o dahabüyük bir şerefNe şeref ama.Bu arada dizideki rol arkadaşı yani gerçek arkadaşı değil.
Hiçbir zaman inanmadım ama neyse günahını almıyım.o dahabüyük bir şeref
gülnihal? (burcu tuna)Hiçbir zaman inanmadım ama neyse günahını almıyım.Hani şey Hürrem'in ilk bölümler hep yanında olan kız vardı ya o, adı aklıma gelmedi.
Aa evet o hatta sonra Eve Düşen Yıldırım'da oynamıştı.gülnihal? (burcu tuna)
mahidevranımın dövdüğü bölüm 4. bölümdü galiba
Gülşah'a dayak attırmıyor muydu? 😕mahidevranımın dövdüğü bölüm 4. bölümdü galiba
yok izin vermiyordu gülşah aGülşah'a dayak attırmıyor muydu? 😕
sonrasında mahonun her yeri kırılacak
Yazık başbakana göndermeye bak senSarphan Uzunoğlu @sarphanuzunoglu 11h
AB'nin bakış açısında yarattıkları illüzyon da dağıldı. Arap Dünyası'ndaki itibarımızı da Muhteşem Yüzyıl dizisi koruyor, Başbakan değil.
işte gerçekler@yatutarsa @mrt-06 @Forumdash @sürgünüm @Çiğdem- @destere @*YıldırıM*
dünyada [HASHTAG]#hurrremeryem[/HASHTAG] ka güzeli,ytnekli,şirin temsilci var mıYazık başbakana göndermeye bak senDünyada şimdi böyle lider varmı tek kişi söyleyin bana
Yokta her şeyde laf başbakana geliyordünyada [HASHTAG]#hurrremeryem[/HASHTAG] ka güzeli,ytnekli,şirin temsilci var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?