Gönderiyordu yani işte kim tanışmasına vesile oluyordu demek istedim.ney ediyordu?
Gönderiyordu yani işte kim tanışmasına vesile oluyordu demek istedim.ney ediyordu?
pargalı iboşGönderiyordu yani işte kim tanışmasına vesile oluyordu demek istedim.
Pu onun suratına.pargalı iboş
helal olsun sanaPu onun suratına.Bu Deniz Baykal'ın RTE'yi kurtarıp başbakan olmasına yol açması gibi olmuş. Bak nerden nereye bağladım.
kim öldüAman diziye yakışmıyordun zaten, iyi ki ölmüşsün.
İlk bölümü ezbere biliyordun ya, kimin kellesini alıyorlar unuttun mu?kim öldü
ilker aksum,kaptanıderya cafer ağaİlk bölümü ezbere biliyordun ya, kimin kellesini alıyorlar unuttun mu?
yok ulan istanbulu izledim1.bölümü izledin mi ?@xemrexxx
İlker Aksum yani Cafer Ağa oluyor kendileri.ilker aksum,kaptanıderya cafer ağa
yok ulan istanbulu izledimshoun sitesi çok dondu kapadım
Gonca Tezcan İlker Aksum yani Cafer Ağa oluyor kendileri.
hahahah birşey kaçmıyor sendendeGonca Tezcan @goncatezcan 7m
muhteşem yüzyıl dizisi benim kaderim sanırım 3 şehir değiştirdim nereye gitsem evdekilerden biri mutlaka izliyor lanet olasıca diziyi
bu arada @Çiğdem- adını gonca olarak değiştirmiş hemen anladım@Harunnn60 @destere @sürgünüm
starda olsa ilk 100 e giremesin dersinİyi iyi.Denekler de izliyordur umarım.
tabi ki de senin şopar mesajlarını hemen bulurumhahahah birşey kaçmıyor sendende
Ne ara 3 sehir değiştir din kizhahahah birşey kaçmıyor sendende
Çiğdem ne çok geziyorsunGonca Tezcan @goncatezcan 7m
muhteşem yüzyıl dizisi benim kaderim sanırım 3 şehir değiştirdim nereye gitsem evdekilerden biri mutlaka izliyor lanet olasıca diziyi
bu arada @Çiğdem- adını gonca olarak değiştirmiş hemen anladım@Harunnn60 @destere @sürgünüm
ayol her yerde parlak oğlanları peşine takıyor sonra ailesi yer değiştirmek zorunda kalıyorNe ara 3 sehir değiştir din kiz
ne büyük bir şerefHürrem'in arkadaşı benim arkadaşımın teyze kızıydı şimdi hatırladım, hava atıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?