Gönderiyordu yani işte kim tanışmasına vesile oluyordu demek istedim.ney ediyordu?
Gönderiyordu yani işte kim tanışmasına vesile oluyordu demek istedim.ney ediyordu?
pargalı iboşGönderiyordu yani işte kim tanışmasına vesile oluyordu demek istedim.![]()
Pu onun suratına.pargalı iboş![]()
helal olsun sanaPu onun suratına.Bu Deniz Baykal'ın RTE'yi kurtarıp başbakan olmasına yol açması gibi olmuş. Bak nerden nereye bağladım.
![]()
kim öldüAman diziye yakışmıyordun zaten, iyi ki ölmüşsün.![]()
İlk bölümü ezbere biliyordun ya, kimin kellesini alıyorlar unuttun mu?kim öldü![]()
ilker aksum,kaptanıderya cafer ağaİlk bölümü ezbere biliyordun ya, kimin kellesini alıyorlar unuttun mu?![]()
yok ulan istanbulu izledim1.bölümü izledin mi ?@xemrexxx
İlker Aksum yani Cafer Ağa oluyor kendileri.ilker aksum,kaptanıderya cafer ağa
yok ulan istanbulu izledimshoun sitesi çok dondu kapadım
Gonca Tezcan İlker Aksum yani Cafer Ağa oluyor kendileri.![]()
hahahah birşey kaçmıyor sendendeGonca Tezcan @goncatezcan 7m
muhteşem yüzyıl dizisi benim kaderim sanırım 3 şehir değiştirdim nereye gitsem evdekilerden biri mutlaka izliyor lanet olasıca diziyi
bu arada @Çiğdem- adını gonca olarak değiştirmiş hemen anladım@Harunnn60 @destere @sürgünüm
starda olsa ilk 100 e giremesin dersinİyi iyi.Denekler de izliyordur umarım.
![]()
tabi ki de senin şopar mesajlarını hemen bulurumhahahah birşey kaçmıyor sendende![]()
Ne ara 3 sehir değiştir din kizhahahah birşey kaçmıyor sendende![]()
Çiğdem ne çok geziyorsunGonca Tezcan @goncatezcan 7m
muhteşem yüzyıl dizisi benim kaderim sanırım 3 şehir değiştirdim nereye gitsem evdekilerden biri mutlaka izliyor lanet olasıca diziyi
bu arada @Çiğdem- adını gonca olarak değiştirmiş hemen anladım@Harunnn60 @destere @sürgünüm
ayol her yerde parlak oğlanları peşine takıyor sonra ailesi yer değiştirmek zorunda kalıyorNe ara 3 sehir değiştir din kiz![]()
ne büyük bir şerefHürrem'in arkadaşı benim arkadaşımın teyze kızıydı şimdi hatırladım, hava atıyordu.![]()