Süper olur. O zaman ilk iş Kurt Seyit ve Şura bitirilmeli, Meryem başka bir projeye imza atmadan.yanlarına da okan yalabık
Süper olur. O zaman ilk iş Kurt Seyit ve Şura bitirilmeli, Meryem başka bir projeye imza atmadan.yanlarına da okan yalabık
meryem zaten daha bir işe evet demediSüper olur. O zaman ilk iş Kurt Seyit ve Şura bitirilmeli, Meryem başka bir projeye imza atmadan.
Tamam bende anlaştı demedim.meryem zaten daha bir işe evet demedikızı 1 yaşına girene ka demez bence
kss o ka etmezTamam bende anlaştı demedim.
Neydi o yapımcının ismi yine unuttum, Kurt Seyit ve Şura'da 400-500 bin dolara satılıyorsa kolay kolay bitmez.
balkan kızları kıl tüy seviyor demekkiEkli dosyayı görüntüle 38312
sülüman yine belgrad sokaklarında@Forumdash @sürgünüm @yatutarsa @denizz19 @mrt-06
kıskanç @Çiğdem- balkan kızları sülüman diyor da başka bişi demiyor sen anca parlak oğlanlar
kaliteden anlıyorlar topik parlakları sevmiyorlarbalkan kızları kıl tüy seviyor demekki
hatırlatacak sahne mi kalmadı.ssEkli dosyayı görüntüle 38320
bu anları unutan ilkokulludur@destere @sürgünüm @mrt-06 @yatutarsa @Bully
4 güzel kadın nasıl olursa olsun @Çiğdem- çatlar
Hürrem ve Hatice iyi, diğerlerini at çöpe.Ekli dosyayı görüntüle 38320
pazartesi showda başlıyor izle görhatırlatacak sahne mi kalmadı.ss
korku afişi gibi olmuş benceEkli dosyayı görüntüle 38320
nebahat çehre de 55+ erkekler için gayet güzelHürrem ve Hatice iyi, diğerlerini at çöpe.
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in gücü işte böyle morartırkorku afişi gibi olmuş bence
Yılmaz Güney'den sonra hiçbir erkekle beraber olmamış mı acaba?nebahat çehre de 55+ erkekler için gayet güzel
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in gücü işte böyle morartır
ne bileyimYılmaz Güney'den sonra hiçbir erkekle beraber olmamış mı acaba?
Koca kahrı çekmeyen ya da çocuk doğurmayan kadınlar bu kadar uzun süre dinç kalıyor.ne bileyim
my farkını ortaya koymuş yine yunanistanda my nin dünkü bölümü 41 dk karadayınınki 55Koca kahrı çekmeyen ya da çocuk doğurmayan kadınlar bu kadar uzun süre dinç kalıyor.
KARADAYI'nın 2 saatlik bölümüyse 😕 AMan laf sokmak için nerden girp nerden cıkacağini bilmiyonmy farkını ortaya koymuş yine yunanistanda my nin dünkü bölümü 41 dk karadayınınki 55@ABAY_06 @Forumdash @mrt-06 @yatutarsa
ne alakası var karadaynın bölümleri hep my den uzun .ssKARADAYI'nın 2 saatlik bölümüyse 😕 AMan laf sokmak için nerden girp nerden cıkacağini bilmiyon
dedim ben sana türk dizisi olduğunu bilmesem yabancı dizi başlıyor sanardım vlla
bu yavurlar bizden iyi fragman yapıyorlar gerçekten de@Çiğdem- @sürgünüm @mrt-06 @yatutarsa @destere @*YıldırıM*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?