Süper olur. O zaman ilk iş Kurt Seyit ve Şura bitirilmeli, Meryem başka bir projeye imza atmadan.yanlarına da okan yalabık![]()
Süper olur. O zaman ilk iş Kurt Seyit ve Şura bitirilmeli, Meryem başka bir projeye imza atmadan.yanlarına da okan yalabık![]()
meryem zaten daha bir işe evet demediSüper olur. O zaman ilk iş Kurt Seyit ve Şura bitirilmeli, Meryem başka bir projeye imza atmadan.![]()
Tamam bende anlaştı demedim.meryem zaten daha bir işe evet demedikızı 1 yaşına girene ka demez bence
![]()
kss o ka etmezTamam bende anlaştı demedim.
Neydi o yapımcının ismi yine unuttum, Kurt Seyit ve Şura'da 400-500 bin dolara satılıyorsa kolay kolay bitmez.![]()
balkan kızları kıl tüy seviyor demekkiEkli dosyayı görüntüle 38312
sülüman yine belgrad sokaklarında@Forumdash @sürgünüm @yatutarsa @denizz19 @mrt-06
kıskanç @Çiğdem- balkan kızları sülüman diyor da başka bişi demiyor sen anca parlak oğlanlar![]()
kaliteden anlıyorlar topik parlakları sevmiyorlarbalkan kızları kıl tüy seviyor demekki![]()
hatırlatacak sahne mi kalmadı.ssEkli dosyayı görüntüle 38320
bu anları unutan ilkokulludur@destere @sürgünüm @mrt-06 @yatutarsa @Bully
4 güzel kadın nasıl olursa olsun @Çiğdem- çatlar![]()
Hürrem ve Hatice iyi, diğerlerini at çöpe.Ekli dosyayı görüntüle 38320
pazartesi showda başlıyor izle görhatırlatacak sahne mi kalmadı.ss
korku afişi gibi olmuş benceEkli dosyayı görüntüle 38320
nebahat çehre de 55+ erkekler için gayet güzelHürrem ve Hatice iyi, diğerlerini at çöpe.![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in gücü işte böyle morartırkorku afişi gibi olmuş bence![]()
Yılmaz Güney'den sonra hiçbir erkekle beraber olmamış mı acaba?nebahat çehre de 55+ erkekler için gayet güzel
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in gücü işte böyle morartır![]()
ne bileyimYılmaz Güney'den sonra hiçbir erkekle beraber olmamış mı acaba?![]()
Koca kahrı çekmeyen ya da çocuk doğurmayan kadınlar bu kadar uzun süre dinç kalıyor.ne bileyim![]()
my farkını ortaya koymuş yine yunanistanda my nin dünkü bölümü 41 dk karadayınınki 55Koca kahrı çekmeyen ya da çocuk doğurmayan kadınlar bu kadar uzun süre dinç kalıyor.![]()
KARADAYI'nın 2 saatlik bölümüyse 😕 AMan laf sokmak için nerden girp nerden cıkacağini bilmiyonmy farkını ortaya koymuş yine yunanistanda my nin dünkü bölümü 41 dk karadayınınki 55@ABAY_06 @Forumdash @mrt-06 @yatutarsa
ne alakası var karadaynın bölümleri hep my den uzun .ssKARADAYI'nın 2 saatlik bölümüyse 😕 AMan laf sokmak için nerden girp nerden cıkacağini bilmiyon![]()
dedim ben sana türk dizisi olduğunu bilmesem yabancı dizi başlıyor sanardım vlla
bu yavurlar bizden iyi fragman yapıyorlar gerçekten de@Çiğdem- @sürgünüm @mrt-06 @yatutarsa @destere @*YıldırıM*