hürremin her ürünü varHürrem lokumuda mı varmış 1 yaşıma daha girdim. ama ben Kurtlar Vadisi'nin kazanmasını istiyorum.![]()
olsun çocuğuna da bakarız o gelsin <3Pu senin suratına şopar artık o bir anne öyle söylenir mi![]()
hürremin her ürünü varHürrem lokumuda mı varmış 1 yaşıma daha girdim. ama ben Kurtlar Vadisi'nin kazanmasını istiyorum.![]()
olsun çocuğuna da bakarız o gelsin <3Pu senin suratına şopar artık o bir anne öyle söylenir mi![]()
Yakışır Sultanıma.hürremin her ürünü varparfümü,yüzüğü,kıyafeti,tüy dökücüsü,hamamı...
ölümüsüz kadın işte 500 yıl sonra bile iş görüyorYakışır Sultanıma.![]()
ben de [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in zaferlerini yeniden izlemek istiyorumOf bunaldım ben MY izlemek istiyorum.![]()
bayılırım lokuma 🙁🙁🙁galip kazanırsa herkese [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] lokumu@Çiğdem- @destere @*YıldırıM* @sürgünüm @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 38347
bayılırım lokuma 🙁🙁🙁
ama kurtlar vadisini hiçbirşeye değişmem ben başka kapıya![]()
Pazartesi Ulan İstanbul var yine ilk bölümünü izleyemiycem.ben de [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in zaferlerini yeniden izlemek istiyorum![]()
doğruPazartesi Ulan İstanbul var yine ilk bölümünü izleyemiycem.![]()
bana bakkkkk oklavayı kırarım kafanda görürsün ozaman![]()
tamam sana hürrem otu yağı vereyim istenemyen tüylerinden kurtulsende bıyık falan da vardır
@Harunnn60 @destere @sürgünüm
![]()
hürrem yüzüğü varbana bakkkkk oklavayı kırarım kafanda görürsün ozaman![]()
hürremle ilgili hiçbirşey kullanmam ben cildimi bozamamhürrem yüzüğü var
hürrem otu yağı var
hürrem lokumu var
hürrem parfümü var
hürrem saç boyası var
olmadı hürrem hamamı var birini veririz sanahürrem ürünü çok ne de olsa dünyanın en güzel kadıını
![]()
ayol kadın kullanmış binlerce kadının arasndan sıyrılıp sülümanı 38 yıl kendine köle yapmışhürremle ilgili hiçbirşey kullanmam ben cildimi bozamam![]()
başka forum buldu galiba kendisine birgün takiip edip öğrenicem onun nereye gittiğiniayol kadın kullanmış binlerce kadının arasndan sıyrılıp sülümanı 38 yıl kendine köle yapmışsen daha bir @destere yi elinde tutamıyon
![]()
En azından son 1 saatini izleriz sanırım. Kanal D uzatmazsa.doğruunutmuşum bir an
karaköye gidiyormıuş benden duymuş olma::::başka forum buldu galiba kendisine birgün takiip edip öğrenicem onun nereye gittiğini![]()
uzatmasınEn azından son 1 saatini izleriz sanırım. Kanal D uzatmazsa.![]()
karaköyü bilmiyorum ben napıyor orda 🙂🙂karaköye gidiyormıuş benden duymuş olma::::)
uzatmasın![]()
Kanal D reyting için her şeyi yapar.karaköye gidiyormıuş benden duymuş olma::::)
uzatmasın![]()
o zaman show 23e alsınKanal D reyting için her şeyi yapar.![]()