İzlenme sebebi zaten buydu dizide başka bişi yoktu kıDemek ecünnü sever bi kitlesi varmış dizinin
İzlenme sebebi zaten buydu dizide başka bişi yoktu kıDemek ecünnü sever bi kitlesi varmış dizinin
Gülüşü gerçekten tek güzel olan tarafı
Kız senin neyini kontrol etsinler bakire olmadığını herkes biliyor
Höst tövbe de onu nerden çıkardın 😱Kız senin neyini kontrol etsinler bakire olmadığını herkes biliyor
Ben seviyorum
ahahaha @xemrexxx elinden gidiyor herifinHanzo Burağa alışma denemeleri@xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @sokak sanati
1:30 a kadar olan kısım
Ay çok daşHanzo Burağa alışma denemeleri@xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @sokak sanati
Aaa zaten Malkoçoğlu roluyle övüyordum ben bunu 2014 de @xemrexxx ve rahmetliye
Gerçekten bunaksınAaa zaten Malkoçoğlu roluyle övüyordum ben bunu 2014 de @xemrexxx ve rahmetliyeDiziyi kötülüyorkan Malkoçoğlu bir tek iyi gibi diyordum o sırada Burakı Çalı Kuşu dizisinden yerden yere vuruyordum rahmetlinin favori dizisiydi@xemrexxx @Harunnn60
Burakı birinde kötüleyip diğerinde överken Malkoçoğluyu aynı adamın oynadığını bilmiyorum emreler aynı kişi diye uyarmışlardı dalga geçerek tabi 😱😱😱 Bir kişi 7 sinde neyse 70 in de odur derler benim duurmumda o hesap
Hanzo Burağa alışma denemeleri@xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @sokak sanati
@MasacRE but Sefer dizi başlamadan dönmüş Hogatha kudurdu iyice
Bi halt edemez Burak halka maal oldu artık@MasacRE but Sefer dizi başlamadan dönmüş Hogatha kudurdu iyice
Bi halt edemez Burak halka maal oldu artık
@MasacRE but Sefer dizi başlamadan dönmüş Hogatha kudurdu iyice
Sınava hazırlanan öğrenciler gibi Osman Dizisine hazırlanıyorum
Koca bulmaya hazırlansan senin için daha hayırlı olurSınava hazırlanan öğrenciler gibi Osman Dizisine hazırlanıyorum
Sen kendine bul kartlaşa kartlaşa deve tabanı oldunKoca bulmaya hazırlansan senin için daha hayırlı olur@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?