İzlenme sebebi zaten buydu dizide başka bişi yoktu kı @xemrexxxDemek ecünnü sever bi kitlesi varmış dizinin
İzlenme sebebi zaten buydu dizide başka bişi yoktu kı @xemrexxxDemek ecünnü sever bi kitlesi varmış dizinin
al sana bir ceza daha @serhatt @Forumdashİzlenme sebebi zaten buydu dizide başka bişi yoktu kı @xemrexxx
Gülüşü gerçekten tek güzel olan tarafı
Kız senin neyini kontrol etsinler bakire olmadığını herkes biliyor
Höst tövbe de onu nerden çıkardın 😱Kız senin neyini kontrol etsinler bakire olmadığını herkes biliyor
Ben seviyorumNe güzel tarafı @serhatt Cezamız o gülüşü @Forumdash
seni öldürse daha da severim @xemrexxx
ahahaha @xemrexxx elinden gidiyor herifinHanzo Burağa alışma denemeleri @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @sokak sanati
1:30 a kadar olan kısım
Ay çok daş @xemrexxx @ForumdashHanzo Burağa alışma denemeleri @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @sokak sanati
Ay çok daş @xemrexxx @Forumdash
Aaa zaten Malkoçoğlu roluyle övüyordum ben bunu 2014 de @xemrexxx ve rahmetliye Diziyi kötülüyorkan Malkoçoğlu bir tek iyi gibi diyordum o sırada Burakı Çalı Kuşu dizisinden yerden yere vuruyordum rahmetlinin favori dizisiydi @xemrexxx @Harunnn60ahahaha @xemrexxx elinden gidiyor herifin
Gerçekten bunaksınAaa zaten Malkoçoğlu roluyle övüyordum ben bunu 2014 de @xemrexxx ve rahmetliye Diziyi kötülüyorkan Malkoçoğlu bir tek iyi gibi diyordum o sırada Burakı Çalı Kuşu dizisinden yerden yere vuruyordum rahmetlinin favori dizisiydi @xemrexxx @Harunnn60
Burakı birinde kötüleyip diğerinde överken Malkoçoğluyu aynı adamın oynadığını bilmiyorum emreler aynı kişi diye uyarmışlardı dalga geçerek tabi 😱😱😱 Bir kişi 7 sinde neyse 70 in de odur derler benim duurmumda o hesap
Hanzo Burağa alışma denemeleri @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @sokak sanati
ahahaha @xemrexxx elinden gidiyor herifin
@MasacRE but Sefer dizi başlamadan dönmüş Hogatha kudurdu iyiceAy çok daş @xemrexxx @Forumdash
@xemrexxx Yarın herifinin üstüne havlu falan getirip saklar @Forumdash
Bi halt edemez Burak halka maal oldu artık@MasacRE but Sefer dizi başlamadan dönmüş Hogatha kudurdu iyice
Koca bulmaya hazırlansan senin için daha hayırlı olur @xemrexxxSınava hazırlanan öğrenciler gibi Osman Dizisine hazırlanıyorum
Sen kendine bul kartlaşa kartlaşa deve tabanı oldun @Forumdash @xemrexxxKoca bulmaya hazırlansan senin için daha hayırlı olur @xemrexxx